Tårar

Okej, bakgrunden till denna fråga är att jag verkligen vill börja laga mer mat, men jag har stött på ett allvarligt hinder. Jag är därmed högst seriös med denna fråga och ställer den trots att jag riskerar hånskratt av olika dess slag. Kan man köpa färdighackad lök någonstans? Vanlig gul färsk alltså. Inte rostlök på burk. Jag har spenderat den senaste halvtimmen med sveda, tårar och avsaknad av njutning under middagen eftersom de fysiska besvären tog upp min energi och matlust. Jag skulle kunna låta bli att använda gul lök men det känns inte helt ultimat heller.


Roten till traumat.


Kommentarer
Postat av: Ninni

Det finns färdighackad gul lök i frysdisken:)

2009-09-24 @ 10:02:44
Postat av: Helena J (trogen läsare)

Jag har hört att silverlök ska vara lite snällare att hacka. Smakar i princip likadant som gul lök. Prova? :-)

2009-09-24 @ 19:14:51
Postat av: Katja

om du bor i USA eller irland kan du köpa färdighackad! Så de e bara o flytta! ;)



Annars kanske en sån här passar:

http://www.varsam.se/shop/?cat_id=42

2009-09-24 @ 20:34:06
URL: http://katjaandersson.blogg.se/
Postat av: anna

Helena: Ja! Det ska jag definitivt prova :-)

2009-09-24 @ 23:29:12
URL: http://skaninginorrland.blogg.se/
Postat av: Sara

Eller så får du dra på dig ett par simglasögon innan du ger dig på löken! :D

2009-09-25 @ 08:26:45
Postat av: Katja

Heehe :)



Eller åka till Dublin och köpa färdighackad lök? :)

2009-09-25 @ 11:16:34
URL: http://katjaandersson.blogg.se/
Postat av: Sanna

fryst hackad eller köp en lökhackare på ica. Annars funkar cyklop, har en kompis när hon skalar lök på Sibylla ;)

2009-09-25 @ 19:20:02
URL: http://sansai.blogg.se/
Postat av: e

Jag brukar hacka med öppen mun, då rinner det inte ur ögonen ;)

2009-09-25 @ 19:25:48
URL: http://rockisdelicious.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Köp en lökskärare - då behöver du bara skala löken, dela den på mitten och sen "hacka den" i själva skäraren. Perfekt! :)

2009-10-08 @ 14:13:45
URL: http://pernillah.devote.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback