I wish

image2577

Den här hade jag velat ha på mig ikväll! Forever 21, skicka den nu till mig, snabbt som bara attans! (om du är sugen på att köpa den kan jag informera om att den kostar ynka 174 kronor.. fast plus frakt och tull då)

Lördag

image2572I min rosa dräkt och kaninliknande toppaluva har vi varit och storhandlat, herregud vad det är folk ute och shoppar, middagsbjudningar för hela Umeå ikväll tydligen.

Vädret är verkligen sådär slaskigt och tråkigt just nu..blåsigt, kallt, grått. Hur som helst så kom jag att tänka på en sak när jag var ute med Nikki. Så snart det börjar bli vår så ska jag företa mig till Gå & löpkliniken, inhandla ett par grymma joggingskor och börja springa. Jag gjorde det för många år sedan men fick en envis benhinneinflammation och sen har det som glömts bort. Men nu ska jag förbereda mig väl och komma igång - det är trots allt en träningsform som jag gillar, och dom är i allra högsta grad sällsynta.

Morning has broken

..vi låg alla vid halvtolv igår och snarkade för fullt (särskilt jag). Efter nästan tolv timmars sömn nu känner jag mig redo för lördagens aktiviteter. Det ska handlas och lagas grekisk middag, och städas (A är i full gång redan) sedan kommer S och P på middag ikväll. Mycket trevligt och jag är redan sugen på de oreganokryddade köttspetten!

Appropå mina sjuttielva timmars sömn så tänkte jag på en sak. Övermänniskor. När jag tänker på det ordet ser jag överarbetade ensamstående föräldrar som kämpar på framför mig. MEN, det är också folk som festar en fredag. Som ensamstående förälder har man iaf en djup motivation att göra det så bra som möjligt för sina barn, men att festa/gå ut en fredag vet jag inte hur man orkar. Någon som har motargument?

Varit uppe i sådär tre dygn?

..så känns det i alla fall. Tentan känns som det var flera dagar sedan, det enda som påminner om att det är samma dag är kjolen som har fått bestå hela dagen lång. Strax efter jobbet åkte vi en sväng på korridorsparty, drack två cider och diskuterade saker och ting. Nu är jag helt snurrig. Eller nu och nu, det har jag nog varit hela dagen.. (annars börjar man inte rycka i bildörren på någon annans bil på parkeringen bara för att den har samma färg som vår bettan)

Dagens tentautsyrsel & dagens söta fynd i form av två små krukor (har tänkt använda dom som ljushållare) cutiecute!

image2571

Cocoo-nytt

Nyheter från Cocoo och jag vill ha massor, armband kan man ju faktiskt inte ha för många av. Särskilt inte fiiina sådana.
image2570

Fredag afternoon

Tentan gick jag vet inte. Känns som det kan ha gått hur som. Jag hoppas verkligen Bosse är snäll med rättningen. It´s a long day idag, tenta sen fika, kort shoppingutflykt och nu jobb till strax efter 19. Ikväll ska jag nog alltså inte göra något avancerat. Fast liiite sugen är jag allt att joina supargänget. Åhh nu blev det svårt.

Hö hö, sugen på en
rävfälla?

Vikten av viktigheter

Man skulle kunna tro, såhär dan före dan, att jag suttit djupt koncentrerad hela eftermiddagen och kvällen. Men så är inte fallet. Jag har gjort mycket viktigare saker, nämligen:

1. badat och förmodligen skrämt livet ur grannarna med min osköna sång
2. druckit en halvliter cola zero och ätit en halv burk med keso (jättebra för min känsliga tand eftersom det inte behöver tuggas)
3. msn:at ett antal timmar
4. funderat på olika rymningssätt för morgondagen

Tvillingarna

image2568Den typiska Tvillingen är mångsidig, humoristisk och utåtriktad, tycker om att diskutera och att utbyta tankar och idéer. Sociala kontakter och omväxling är ett livsvillkor, liksom intellektuell stimulans och rörlighet. En vid och brokig bekantskapskrets hör till bilden samt en ständig strävan efter nya upplevelser. Tvillingen älskar att resa och tenderar att vara lite rastlös.
Den som är präglad av detta lufttecken brukar ha många projekt på gång och trivs bäst med flera bollar i luften samtidigt. Man brukar säga att Tvillingen är något av en mångsysslare, som sällan har tålamod att riktigt fördjupa sig i en sak utan hellre vill veta lite om mycket. Baksidan med denna flexibla karaktär är tendenser till ombytlighet. Tvillingen har ofta svårt för att bestämma sig och har en benägenhet att skjuta upp problemlösningar till sista minuten, men brukar alltid hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer. En stor tillgång är den humoristiska, fördomsfria läggningen. Tvillingen dömer aldrig någon utan försöker att se saker och ting ur olika synvinklar.

En lättsam, anpassningsbar läggning är kännetecknande samt en ungdomlighet som brukar bevaras långt upp i åren. Tvillingen är mycket kommunikativ och laborerar gärna med tankar och idéer. Här finns emellertid en tendens att bygga luftslott, varför de flesta uppslagen stannar på idéstadiet. Men innan Tvillingen hunnit reflektera över det, är i regel nya projekt på gång! Rutinarbete är ingenting som lockar. Tvillingen behöver ett omväxlande, stimulerande yrke och söker sig vanligen till något verksamhetsområde med anknytning till kommunikation eller förmedling.

Och min favorit: "Du blir aldrig riktigt vuxen."

Vad har du för stjärntecken och är du en typisk sådan?

27 mars

Nu har tentanerverna börjat komma på allvar. Därför man inte ska plugga dagen före egentligen, men har man haft så kort tid till läsandet som vi har så finns det inte många valmöjligheter.
Samtals-feedbacken på skolan gick bra och det blev en snabb lunch med Mr S varpå vi konstaterade att tentor förmodligen kan likställas med att föda barn. Först fattar man inte så mycket, och på slutet vill man bara få det gjort (föda ungen).. vilket i båda fallen är en mycket smärtsam upplevelse.

Inser hur mycket det är jag INTE kan, snälla snälla Bosse - ställ nu rätt frågor!

Syskonkärlek

image2551

"Det här är vad jag tycker om dig syrran"

Nu är det dan före dan och snart kommer jag att vara smått hysterisk har jag en känsla av.. ännu har jag inte vaknat till riktigt men vänta bara så kommer det.
Why oh why är man inte utrustad med ett fotografiskt minne?

Haha, det roligaste jag läst på mycket länge

En man i Kävlinge har polisanmält en fräck stöld - av sju räkor.
- Han hade plockat fram dem ur frysen, men när han skulle tillaga dem var de borta, säger biträdande närpolischef Sven Nilsson till KVP.se.

De sju räkorna försvann från Kävlingebons kylskåp under natten till torsdag. På onsdagskvällen hade han plockat fram dem ur frysen och placerat dem på ett fat tillsammans med en laxkotlett.
- Men när han skulle tillaga dem på torsdagen var räkorna försvunna, säger Sven Nilsson, biträdande närpolischef i Kävlinge, till KVP.se.
- Laxkotletten var däremot kvar, fortsätter han.

Utredningen nedlagd

Enligt polischefen finns det inga spår efter inbrott i bostaden.
- Mannen misstänker att någon tagit sig in med hjälp av nyckel och stulit räkorna, säger Nilsson.
Gåtan om de försvunna räkorna kommer troligen aldrig att få någon lösning. Efter bara en dag lade polisen ner utredningen.
- Spaningsuppslag saknas, menar Nilsson.

Från KvP.se


Utläst

image2548
Det har blivit ovanligt lite läsning på sistone. Tre böcker har jag iaf hunnit med.

Karriär & köksbesvär av Sophie Kinsella
Jag gillar hennes böcker. Fastnar direkt i dom, det är med inlevelse hon skriver och det är väldigt väldigt lättläst och roligt. Och sådär lagom orealistiskt, som en saga nästan. Men det är kanske just det som är så skönt.

Hon går genom tavlan, ut ur bilden av Johanna Nilsson
Läste den första gången för myyycket länge sedan och nu var det i skolan den skulle läsas. Jag blir imponerad av hur författarinnan med ett så rikt språk och känsla beskriver allt.. Jag kan inte känna igen mig specifikt i hennes historia, men däremot små saker som får en att gå tillbaks till barndomen och komma ihåg. Och det är lite häftigt.

Alek av Alek Wek
En självbiografi om författarinnans uppväxt i Sudan under inbördeskriget. Man får följa henne flera år under barndomen och hur hon sedan hamnar i London och blir upptäckt som modell och påbörjar den karriären.
Jag fastnade direkt i den här boken, det var så himla intressant att läsa om hennes uppväxtförhållanden och miljön i Sudan på den tiden. Hon delar med sig väldigt personligt och känslosamt och jag önskar att boken var ytterligare lite längre än vad den var.

26 mars (eller egentligen 25:e)

image2565Delar med mig av en dag försenad dagens utstyrsel i kombination med väry red eyes. Min gamla skruttiga version av PhotoShop kan inte den funktionen. Tror jag ska dumpa den och skaffa en nyare, datorn gillar inte PS överhuvudtaget så då kan jag åtminstone ha den nya versionen då få minutrarna det faktiskt fungerar.

Med anknytning till bilden här nedan så är det alltså snö i Umeå igen, och det tycker ju en galen skåning som jag är rätt mysigt.. (de flesta kvider och suckar över att det inte är vår). Igår när jag promenerade till studentghettot och Mary så hade jag på mig mina gympadojos, inte det bästa skovalet upptäckte jag snart. Dom har som ett stort lufthål där det packades snö och det blev en stor boll som jag inte kunde få loss. Kändes som att gå på en extra ojämn kilklack.

Nittoliten fick följa med på plugget som maskot, hon sprang såklart runt i korridoren och skällde ut folk.. är man vakthund så är man.image2566
image2567

Internet is back

...och jag känner mig som en hel människa igen! Underbart. Shoppelishoppade den grå kjolen + en svart enkel kofta på Vero Moda och nu är det bara plugga som gäller. Återkommer senare och lovar att då svara på kommentarer också.

Vi blev uttråkade. Nu är vi på stan istället, medlemsdagar på %C

0_1.jpg
Vi blev uttråkade. Nu är vi på stan istället, medlemsdagar på Åhléns :-) Kjolen ska inhandlas!

Okej, nu är vi jäkligt irriterade här.. Internet har varit nere i%

0_1.jpg
Okej, nu är vi jäkligt irriterade här.. Internet har varit nere i snart ett dygn, likaså telefonen alltså. Ska det ta så lång tid att fixa en himla driftstörning? Vilken tur att jag i alla fall har Den svenska politiken att mysa med...

Är så less på bredbandsbolaget, internet lägger av för jämnan. T

0_1.jpg
Är så less på bredbandsbolaget, internet lägger av för jämnan. Tänk om jag hade varit en superbusy affärsman som precis skulle håva in flera miljoner på någon aktie idag och så bara dör det. Kom hem från nice pluggträff hos Mary för en stund sedan, nu är jag hög på socker och allmänt seg. Kanske ska passa på att ta en tidig kväll när jag ändå inte kan datanörda och det bara är Nicolas Cage på tv?

25 mars

Anna-tid på seminariet idag (15.15) så jag har kunnat vakna i lugn och ro, äta min gröt, snacka lite med folk och måla naglarna. Det känns mycket mycket skönt att komma ur myskläderna idag, hade nästan glömt bort hur jag ser ut utan cozybralls och i osminkat tillstånd.
Sådär, bara att fortsätta med hundpromenad och sen fikadejt.. ha en fin eftermiddag ♥

Lille Skrutt

Det ser ut som Nikki, jag vet, men sanningen är den att det är vårt tredje husdjur: en förvuxen kanin vid namn Lille Skrutt som har tagit soffan i besittning (eller beliggning, ha ha)

image2561

Gimme!

När man ska banka in all information som finns om regering, riksdag och EU är det väldigt lätt att börja drömma om kläder istället..

image2535
♥ Le kjol -
Lindex
♥ T-shirt - 80´s purple
♥ Söta skor - Din Sko

24 mars

Nu är det som det ska vara i Norrland igen, minus 10 grader och vinterfeeling! Det måste ha varit extremt varmt i vinter med tanke på att jag använt min tjocktjockjacka ungefär tre gånger.. förra vintern var den på var och varannan dag (eller så har jag blivit härdad).

Okej, nu till en rätt sjuk sak. A´s kusin var på jobbet häromdagen, likaså hans sambo. När hon, som kom hem lite tidigare, skulle låsa upp lägenhetesdörren så märker hon att det inte är låst. Hon öppnar och kollar in.. och får syn på en helt tom lägenhet. Inte tom som i att tv´n och möblerna är borta, utan RUBBET.. precis allt är borta. Några typer har alltså kommit dit med en flyttbil och helt ogenerat lastat in varenda pryl i den och sedan stuckit. Kan inte ens tänka mig den känslan av den synen.

..jag har jobbat ett par timmar idag, ska chilla lite sen är det bara att sätta igång med pluggandet igen! Har bestämt mig för att jag ska klara den här tentan.. så enkelt är det!

I´m dreaming of a..

Jaja, läsa kan jag göra imorgon, fastnade istället framför en Amy Winehouse-konsert på tvåan. Älskar hennes musik men fan vad synd att hon håller på att knarka ihjäl sig. Det är sorgligt.

..och så lite ytligt men ack så vackert. Det här är så underbart, mönstren, färgerna, modellen.. beskåda och njut:

image2558

Från Nicole MillerNordstrom för 2480:-

Hairspray

image2557Vilken gladfilm.. den gillade jag! Sköna skådisar, massor med musik och DANS.. you can´t stop the beat.. Och så en lite djupare mening med 60-talets segregering. Se den om du gillar musikal/dansfilmer!

Nu är det någon timmes plugg till som gäller och sen ska jag ju jobba imorgon (mycket smart att tacka ja till jobb dagarna före tentan)

..Cause you cant stop the motion of the ocean or the sun in the sky..

23 mars

Kan vi stanna tiden ett par dagar nu så jag hinner med allt jag vill och behöver göra?
Vi sov länge och åkte sedan ner på stan en vända, köpte ny ansiktskräm, finfina servetter, hyrde Hairspray och hämtade ut mina ballerinas från H&M.

image2552

..sen vart vi i skogen en stund så Nikki fick springa av sig, riktigt kallt är det idag och mössan glömde jag hemma.

image2553

Väldens godaste lunch-middag har vi också ätit idag, på tal om den grekiska restaurangen liksom, så ordnade vi egen souvlaki utan spett, det var helt underbart gott & nu stinker vi vitlök!

image2554

Ett ps. och grattis till mamma och hennes syster som blir 116 år tillsammans idag.

Påsken i minnet

Kom att tänka på hur påsken såg ut när jag var en liten Anna. Vi var alltid i sommarstugan, på skärtorsdagen sprang vi runt till alla hus i viken och påskkärringade..långfredag minns jag inte så tydligt men jag gissar att vi målde ägg och pyntade och hade oss. Sen, påskafton var en stor dag. Då gick vi upp tidigt och fick leta godisägg i huset, sedan gick vi ner till mormor och morfar där vi åt en stor påsklunch, lekte ägglekar och fick ännu mer godis. Vilken grej det var på den tiden! Men kul. Får jag barn i framtiden vill jag att dom ska få en sån påsk.

Söndag

Å ena sidan är jag jättejätteglad, kommer ni ihåg att jag beklagade mig över att det inte fanns någon grekisk restaurang i Umeå? Ungefär samtidigt fick jag reda på att det samma vecka har öppnat en. Där finns rätter såsom:

" Fläskfiléspett med fetaostfylldpaprika, lök, zucchini. Serveras med tzatziki, rödvinsås, ris & potatis" och "Sauterad scampi med vitlök, rosépeppar, paprika, zucchini, vittvin & grädde.

Serveras med ris"


Men men men, dessa underbara rätter kostar också runt 180-200 kr. Så sänk priserna, jag är freaking student och börjar bli trött på Mc D!!

image2550


Pepp it up

Haha. Dagens kommentar.. "tycker att dem är en cowboy outfit" dvs oseriösa.
Aldrig hört förut.

Mullvadsmood idag som sagt, men det har vart en trevlig dag hur som. Särskilt min improviserade påsk-cabarete var en klass för sig. Okej, så nu för bästa pluggmotivationen lyssnar jag på superpeppande låtar:

David Guetta - Love is gone

 

Madonna & Justin - 4 minutes to save the world


22 mars

Men fy, känner mig riktigt hängig idag. Kombinationen dålig sömn, "de där" dagarna/veckan + något glas igår ger inte det piggaste resultatet. Men det är lugnt, vi tar det lugnt - har handlat en massa gott att äta: ägg, steksill, räkor, prinskorv, grönsaker, ostar och extra mycket efterrätt. Lallar omkring i mjukisdress och renskriver lite av föreläsningsanteckningarna.

Såklart har vi skickat ut Nikki på påskkärringrundor nu i dagarna:

image2547

Looking gooood!

Tackavetja Ipren

Vaknade med jämna mellanrum hela natten av min tandvärk (som går upp mot örat och huvudet med) och magvärk (som spänner och drar i ryggen med). Men varenda gång jag vaknade till vart jag i sånt där halvsovandes tillstånd så jag fattade som inte att jag kunde gå upp och ta en Ipren. Tillslut, vid 6-tiden vaknade jag till lite mer och gjorde det.. sen sov jag som en prinsessa ett par timmar. Inte piggast idag, men vad gör det när det är påskafton. Väntar på att far min ska komma så ska det ätas en massa ägg. A jobbar hela dagen så det blir vi två människovarelser och så djuren då såklart.

Påsk påsk påsk

image2543Trevlig chill kväll med en öl, ett glas vin och doodles. Lite Let´s Dance med, final redan nästa vecka tydligen. Mat-Tina som vinner eller?

Det är väl knappast någon som lyckats undgå att det idag (eller imorgon, hur man nu vill se det) är självaste påskafton. Här ska det firas med lite ägg, sill och mer öl. Sen är det bara att vända blicken åt pluggböckerna igen. Är riktigt peppad nu!!

Glad påsk på er alla önskar jag!

Godaste godiset

image2544

Grapefrukt, särskild röd sådan är något av det absolut godaste jag kan äta... med lite socker på och sen bara skeda i sig. Synd bara att det blir så himla kladdigt, bordet, händerna, halva ansiktet täcks efter en grape av sötklibb.

Nu har vi fått nog av pluggandet för idag så Mary kommer över på en öl istället! Skål!!

Önskan om en hemma-makeover

Vi var på Lagerhaus igår och jag blev väldigt inspirerad. Nu känner jag för att helt göra om vårt vardagsrum i rosa, vitt, guld och ljusgrönt. Så himla sött och fint det hade blivit!

image2541

Prylarna i kollaget från: Lagerhaus, Stajl, Inreda, Ellos och Åhléns

21 mars

Det första jag ser när jag vaknat och kommer in i vardagsrummet är godis. Halva godisbitar och chokladpapper på hela soffan. Någon också kallad Nikki har fått tag på mitt påskägg och smaskat i sig godis nu under morgonen. Jäkla hund alltså! Får hålla ordentlig koll på henne nu så att hon inte blir dålig av chokladen.
Drömde helt underbart, vi var på någon medelhavsö och bara åkte runt till olika fina stränder och badade i det varma havet. Sen ringde telefonen och väckte mig.

Nu ska jag göra gröt och starta pluggdagen. Ha en lovely dag ♥

Mina nyinköpta big and brownish får vara med på ett hörn också, från Åhléns igår:

image2542

Lika för alla?

Insider ikväll var riktigt roligt. Efter att ha jämfört riksdagsledamöters uppgifter i deras egna bloggar om att de varit sjuka och jämfört med eventuella sjukanmälningar var det tydligen många som inte hade anmält sin frånvaro. Särskilt komiskt nu när sjukskrivningsreglerna stramas åt och "vanligt folk" knappt tillåts ha någon ohälsa och tid för återhämtning. Både väldigt irritersamt och samtidigt skrattretande.

Massor med kaffe, godis och mjölig spenatsoppa

image2539..samt en french hot dog är dagens födointag. Dricker nu ytterligare en kopp kaffe och har lite paus, tänkte se på tv till 22 och sen fortsätta med läsandet.

Min tand, ni vet min galna visdomstand som börjar värka lite då och då har såklart börjat envisas nu igen så jag ser rätt rolig ut när jag äter, sitter och tuggar med vänster sida och sväljer alldeles för stora bitar.

Dagens utstyrsel består helt enkelt av kjol, vit t-shirt och strumpfenbyxor. Jobbvänligt och bekvämt. Kjolen är den jag ganska nyligen inhandlade på Gina (tips!), 99 kronor - världens fynd, vill man ha den högre upp går det utmärkt och få en kortare kjol, eller dra ner den på höften och ha den som längre.

..dagens finaste är dock "påskägget" jag fick av kära sambon när jag kom hem. Han höll för mina ögon och ledde mig in i vardagsrummet där detta stod uppdukat:


image2540
Gissa om jag blev glad? :-)

Stress stress

Jag sitter här med det där stora påskägget bredvid mig och kan inte låta bli.. ett geléhallon, en punschpralin.. och så pågår det. Är på jättekonstigt stressat humör, jäkla tenta alltså.. när jag kollar genom gamla tentafrågor kan jag absolut ingenting och ändå pluggar jag inte. Måste göra upp ett schema direkt när jag kommer hem.

45 minuter kvar bara. Var först på ställe ett och är nu på ställe två. Åt en french hot dog på vägen som jag höll på att sätta i halsen, sedan gick min nagel sönder och jag manikyrerat den med en halvrostig kontorssax.

Påskägget till A är nu ordnat. Vi var inom stan en snabbis och fixade lite. Fick en ny kompis på Åhléns. Han stod plötsligt framför mig och började prata:

- Hej
- Hallå hallå
- Dig har jag inte träffat förut
- Nej
- Du ser snäll ut, är du det?
- Jadå, ganska
- Jaha ja, glad påsk då!
- Detsamma du

20 mars

Så länge jag sovit inatt, mmm.. men nu är det slut på rast och vilan, vi måste först till stan en vända och sen ska jag jobba, kvällen sedan är bokad till läsning av "Den svenska politiken". Shit, nu när jag ser dagens datum inser jag att det inte är många dagar kvar tills tentan. Andas in, andas ut.

Nu ska ni få se på de sötaste små varelserna, A´s systers hunds valpar:


image2537
image2538

Så om alla nu kan gå in på
A´s blogg och förklara för honom att vi verkligen behöver ett av dessa små knytten!

Läskväll

image2534Åh så skönt det är när man precis har ätit och är lagom mätt, duschat varmt, sminkat av sig och inte måste göra något mer. Ska göra en kopp té och fortsätta läsa.. började på boken Alek igår, en självbiografi av modellen Alek Wek, och den är väldigt lättläst så om jag känner mig själv rätt så är den färdigläst innan kvällens slut.

Det hände något märkligt tidigare när jag skulle logga in på min mail, lösenordet funkade inte. Jag kontrollerade allt supernoggrannt men det gick bara inte. Höll på att få panik, jag menar det räcker med att mitt visa-kort blivit hackat. Som tur var hade jag en sån där fråga så jag skapade ett nytt lösen. Men frågan återstår än, varför fungerade det inte?

På jobb


Lugnt för tillfället vilket är mycket skönt, har inte varit riktigt i form på hela dagen efter den tidiga uppstigningen, lagom trött, lite huvudvärk..allmänt seg. Men hey, jag ska inte klaga.. gillar mitt extrajobb och extra pengar till tha resa är mycket välbehövligt. Dessutom finns här två stora påskägg välfyllda med gottis. Sockrigt, sött och sliskigt. Nu: kaffe!

Sötaste klänningen på länge

Jag har en vision som jag ser framför mig.. den innefattar det här:

image2532
Klänning från
Asos

Läst lite, tuggat choklad, sett Starter Wife.. och nu

..blir det en mycket tidig kväll, har ju schema från 8.00 - 19.00 imorgon så finns inte tid att vara trötter. A har jobbat nästan hela dagen, och då är det extra glädjande att ha pälsbollarna här bredvid mig..
image2533
Godnatt!

Testing testing DAGENS LUNCH, i know you want it!

0_1.jpg
Testing testing DAGENS LUNCH, i know you want it!

Ah, sjukt bra..nu är jag med på hur man mobilbloggar! :-)

18 mars

image2530Ni som arbetar: försök aldrig undervärdera ansträngningen av att plugga. Sitta och lyssna koncentrerat i tre timmar känns ofta som en hel arbetsdag. Man blir helt tom på energi. Imorgon är det föreläsning PLUS jobb.. åh kan någon snälla ge mig sådär 58 miljoner? Pleeease. Jag blir faktiskt lite depressed när jag tänker på allt som ska göras framöver. Rättelse, väldigt depressed.

Le outfit för dagen:
♥ Min underbara jeanskjol från Numph (hur gör man ett sådant där tyskt u på datorn?)
♥ Snajsig topp från Christina Ribel
♥ Nästan lika snajsiga strumpbyxor från H&M.. och sist & även minst: röda naglar från Mavala i färgen..ehmm New Delhi visst.

puss und kram

Tänder ett ljus

Mord i Thailand, mord i London. Bara själva ordet framkallar en otäck känsla. Det är alltid extra skrämmande när en människa har tagit livet av en annan. Man blir påmind om hur ociviliserat människosläktet kan vara (egentligen är?) och det är såklart väldigt obehagligt för varje gång man blir påmind om det. Hur förhåller man sig till människor är kapabla att ta livet av varandra? Inte den lättaste fråga. Jag tror i alla fall att det är viktigt att hålla sig medveten om att det inte är så otroligt vanligt att folk "blir mördade bara sådär" i en tid av Aftonbladets skrämsellöpsedlar och CSI på tv varje dag.

Påverkas du mycket av sådana här nyheter, eller orkar du inte ta till dig alla hemskheter?


17 mars

image2528

Att kliva upp imorse var som ett bestiga ett jäkligt högt berg. Fick kämpa för att få upp ögonlocken och ta mig till köket för ett glas cherry-juice. Sen när jag gick ut tio i åtta (observera tiden) var det så grymt fint ute. Lite lite disigt, med solen där bakom och så snöade det sådär superlätt.

Skulle hem och sova efter seminariet men fastnade i telefon och nu ska jag snart ut med Nikk och ja, tiden går på. Shit vad jag har mycket att plugga framöver.. inser jag. Kommer ha absolut inget övrigt liv de närmsta veckorna.

Appropå mobilen, fattar inte hur jag klarat mig utan mp3 på telefonen förut.. det är rena räddningen för alla lägen. Jag som annars så fort jag går någonstans spenderar alldeles för stora summor på telefonsamtal har nu upptäckt att det är bara att ladda mobilen full med låtar och köra på..
Dagens promenadlåt är lätt Kylie med In my arms:


Mixat

Om det hade varit lite varmare..

image2439

Byxor och linne H&M, väska La Redoute, armband Asos, sandaler Revolveclothing

Bevvan is coming back!

Det här är ju helt lovely! En nutidsversion av Beverly Hills ska kanske komma.. åhh.. jag tvivlar på att det kan bli lika bra som originalet, men ändå.. kul!!

Jag kommer göra succé på seminariet imorgon: hittar inte en av artiklarna, resterande har jag läst bakfull + att det hela kommer utspela sig mitt i ottan. Underbara förutsättningar. Bahhh.. är så hungrig och trött nu alltså. Låg i sängen förut och drack kaffe och läste, orkade inte ens sätta mig upp ordentligt. Drömmen hade varit ett stort bord bredvid sängen med en massa god mat, Oboy och cola. Sen en stor tv med grymma filmer..och gärna ett par standup-komiker som stod och spexade live framför en.

Ok, jag ger upp för nu.. snart middag: buffalovingar, ris och broccoli.

ps. Visst är det fint! (press play)

Anna virrpanna på gång

Sån grym koll jag har. Vi skulle ha seminarium på tisdag var jag bombsäker på..så jag har gjort ungefär inget och tänkte alltså ta det imorgon när jag inte är bakfull och trött. Pratar med Åsa som informerar mig om att vi har det imorgon klockan åtta på morgonen. Hallelujah! Nu ska jag alltså i dagens tillstånd förbereda mig inför en massa knepiga frågor och läsa en 1800-tals text om förvaltningsetik.

Sötaste Nitto provar Marys muffs:

image2525

Alldeles för tidigt, söndag morgon

Uhh..jag mår så illa att jag är vaken 07.55. Det är en hård bestraffning man får för att supa. Det var åtminstone en väldigt kul kväll så då känns det mer värt med bakfyllan. Vi var hemma hos oss, följde & kommenterade schlagern.. visst hade det varit kul med en skräll egentligen, typ att Christer Sjögren tog hem vinsten? Jag höll ju på, och röstade på Sibel men tyvärr gick det ju inte så bra för henne.

Runt halv tolv ringde vi efter taxi och mötte upp Lena på stan, gick på Rex och dansade dansade och bara hade roligt. Kvällen avslutade med nattamat på donken och taxi hem.

image2524

Lördag

Klockan är inte ens 13 och jag har redan hunnit med frukost, kaffe, duscha-raka benen-fixa ögonbrynen.. OCH dessutom varit på Systemet och Coop. Helt otroligt! Det här ska jag börja med oftare.

Börjar ni bli på g nu?

image2523

När A samtalar med sin skånska far

Jaaoow halloo, allt brauu? Jau då for ni göwwra nånting aktivt idaaa, Jää, jää.. hur i de med Stiwna? Har hon kommid him nu?  Jää vi ska åga till Systemet här snawrt.. de e jo inte så vi haur Tyskland ront hoornet har direkt.. Näew precis..

Hur mycket förstår du?

Kryss i taket!

(uttryck på begäran från A), titta på klockan, och ställ er sedan frågan: vad tusan gör Anna vaken en lördag så här dags? Jag var så himla trött igår så det blev en supadupatidig kväll i säng. Har drömt massor, brukar inte komma ihåg drömmar särskilt tydligt men minns nästan allt från inatt. Märkligt!

Är ni nu laddade för schlagern ikväll? Jag är såklart peppad!! Vi ska snart åka och köpa breezers sen är det bara att sätta igång!

image2522


Fredagen i punkter

♦ Jag har absolut ingen aning om vad Bosse pratade om på föreläsningen idag. Det var A och P, pilar, processer och frontlinjebyråkrater.

♦ ..och där avsutade vi inte pluggandet, utan satt kvar på skolan och läste på till tisdagens seminarium.

♦ Sen har Linus varit här på chokladfika och blivit utsatt för en trött Annas trams.

♦ Det är jäkligt skönt att det är fredag! Vi ska mysa och ta det lugnt...och så har jag flera nya avsnitt av Top Model att se på. Passar min hjärnkapacitet UTMÄRKT idag.

Hur mår du?

Den här printscreenade jag igår efter att själv ha klicketiklickat och blev lite förvånad.

image2519


41,6 % säger sig må antingen ganska dåligt eller uselt. Självklart ska man ha i åtanke att detta (som det också så tydligt står) inte är representativt för hela Sveriges befolkning. Men hur som så är det över 16 000 personer som har röstat och vad jag kan tänka mig är det människor i olika åldrar, från olika delar av landet osv.
Hur ska vi då tolka det här, att nästan hälften som röstat mår dåligt?

Datorn har blivit kattnappad

image2521Åhh jag hade gjort mycket för en souvlaki med friterad potatis och tzatziki från
Medditerranean ikväll. Jag är så otroligt sugen just på det, och inget annat. Varför finns det ingen grekisk restaurang här i Umeå? Eller finns det det någonstans som jag inte har upptäckt?

Musik på idag: Thinking of you med Sister Sledge och andra gamla dängor. Den här är riktigt bra med (dock inte gammal) Höj volymen och lyssna :-)


Torsdag

image2516Två timmar i skolan går fort, det är bla bla, rast, bla bla och sen är det slut! Bosse är en riktigt skojare den där.. kul med lärare som inte är seriösa varenda sekund!

Ja appropå seriositet. Åsa och jag hade lunch slash pluggdejt men upptäckte ganska snart att ingen av oss hade läst något till frågorna vi skulle besvara. Grym framförhållning av oss! Istället blev det en förlängd lunch på Universum med fiskburgare och sedan kaffe till efterrätt.

Sen, mina vänner, har jag shoppat för sista gången före nästa pengainflöde. Jag tänkte att jag verkligen skulle ta tag i det där med gummistövlarna så A och jag åkte en vända för shopping och minsann så hittar jag ett par snajsiga stövlar helt i min smak på Din Sko... (och ett linne på H&M).

Cocoo-armbandet kom idag med, snabbt och bra, fast tyvärr ser det lite plastigare ut än vad jag hade förväntat mig.
image2518

Datorbestyr

Jag har två problem som ni kanske kan hjälpa mig med?

1. Sedan jag skaffade min nya dator med Windows Vista så fungerar Photo Shop helt knasigt. Jag har provat med två olika versioner och den vill inte acceptera någon av dom. Eller ibland går det att öppna PS och ha det på en stund men sedan börjar det flimra, dyka upp en massa småfönster eller så hänger sig datorn. Was ist das?

2. Internetsladden fastnar inte ordentligt i datorns uttag så den halkar loss pyttelite hela tiden (men tillräckligt för att internet, msn osv ska loggas ur).. Mycket irriterande.

Så nu står jag alltså på mina bara knän och undrar om någon med Vaio-erfarenhet kan bistå med lite råd!

Sörjer

Det där drömhuset.. jag får nog glömma det. Hittade en sida där det låg ute identiska hus till försäljning och det billigaste gick på 50 miljoner. Blähää och buhu. Hur ska jag nu gå vidare i livet? Jag som hade funnit min plats på jorden.

Hursomhelst så har jag haft en trevlig dag på stan men dom där gummistövlarna blev det inget med. Här uppe har ju alla så små fötter så det är alltid utrensat i strl 36 som jag behövde i devitamedblommor-stövlarna. Däremot, som ni säkert kan tänka er, så hittade jag annat skoj

image2514

(En svart liten sak från Gina Tricot för så lite som 130:-, sjal från H&M och diverse smink, samt bok från bibblan)


För övrigt då? Jag har ingen känsel på tungan efter en mycket het så kallad latte och tre lampor har gått i lägenheten bara under dagen. Och sånt där sysslor inte jag med. Att byta lampor alltså. Nu blir det minispa, inkluderat målning av klorna med nya lacket.

Drippdropp för barnen

image2513

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.
Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.


Från
Jenno. Och vill du göra något konkret eller bidra med pengar till någon verksamhet som arbetar för barns bästa så gå gärna in på till exempel någon av dessa sidor: Rädda Barnen, Ecpat, Barnfonden, Barncancerfonden, Friends, Unicef.

Slabbedislabb

Om man inte har bott här i norr kan man nog inte tänka sig hur äckelslaskigt det blir när all snö smälter.. decimetervis med slask blandat med grus och svarta avgaser.

Idag känns som en sådan dag när allt är lite extra ansträngande, det är varken varmt eller kallt, frisyren är extra ugly och energin är inte på topp. Så vad gör man då? Jo, åker till stan på en shoppingrunda. Det funkar alltid. Fast ärligt talat så är det främsta anledningen att jag akut behöver ett par snajsiga gummistövlar samt måste göra lite ärenden. Och en god latte då förstås.

Ha en fin dag ♥


Drömmen

Såhär SKA jag bo någon gång i framtiden. Seriöst, jag har typ funnit min plats på jorden!!

image2509
image2510
image2512

Alla bilder från Gogool

Playlist: doggywalking

Ha ha. Jag måste verkligen göra mer än en playlist på mobben. När jag är ute och går i full powerwalkstämning vill jag inte ha sorgsna Bob Dylan-låtar och körliknande versioner av Unchained Melody. Det blir aningen fel rytm för hurtigheten.

Det var grymt skönt att sova en stund! Det funkar sålänge man är ledig dagen efter åtminstone. Har jag sovit på eftermiddagen så kan jag räkna med att sitta uppe halva natten..men imorgon e det sovmorgon huuur länge jag vill.

Tre nya ikväll: Elle Lyx som jag köpte för första gången, rolig att bläddra i men lite väl överdriven med vissa saker, fast å andra sidan är väl det hela konceptet. Sen kom A med en påse sura bilar, dom är riktigt riktigt goda! Och så har vi nya serien The Starter wife som jag såklart är fast i nu.
image2508

Annamiddag

..Som sagt, jag är inte sådär värst road av matlagning.

image2504


Tisdag

Herre jösses vad jag är trött nu! Vilken tur att vi är lediga imorgon annars hade jag säkerligen skolkat. Fast Bosse är skön (föreläsaren), jag fattar inte hur han kan allt..och så är han glad hela tiden (dessutom liksom). Jag hade dock ingen koncentration alls på grund av mitt trötthet och satt mest och sms:ade och bluetoothade slut på Åsas mobilbatteri. Well well.. det blir nog en eller två timmars snoozande nu på eftermiddagen. Är på humör att göra något spexigt.. typ åka någonstans. Gärna till 30 graders värme och en strand. Här är så förbannad slaskigt just nu, hur mycket jag än impregnerar stövlarna blir tårna blöta. Tog av naglarna igår så nu kan jag iaf tvätta händerna i varmt vatten.. det var riktigt smärtsamt med det, komma hem alldeles nedfrusen och vara tvungen att stå med tassarna under kallt vatten. Lärdom: skaffa akryl direkt.

Just det, om det inte vore för att jag nu sparar mina slantar till New York så hade jag lätt utnyttjat La Redoutes rabattkod 81571 för 250:- rabatt när man handlar för minst 750:- Så köp nu en massa skoj!

Ljusrosa med nitar

image2503Jag stod i valet och kvalet mellan det vita & rosa, och det slutade alltså med att det rosa nu är på väg hem till mig. Gillar kombinationen med fluffig rosa och nitar. Från Cocoo.

Pratade med en bekant och såg sedan Outsiders och känner mig nu ganska övertygad om vad min c-uppsats ska handla om. Det är ett tag kvar tills sista terminen, men i princip hade jag kunnat börja så smått redan nu.

Har ni haft en bra start på veckan?


I say it again

Jag har skrivit om Isabella Lund förut och jag gör det igen. Nu handlar det om det här inlägget. Eller, hela grejen med henne egentligen.. kan hon inte bara lägga av med att försöka förfina prostitution? Nu pratar om hon om att få "sälja sex är en mänsklig rättighet". Jo, tjena.. för ni få lyckliga prostituerade är så mycket viktigare än de prostituerade som lever i ett totalt helvete. Jag förstår inte hur man kan tänka så egoistiskt och bortse från alla som inte alls är så oootroligt nöjda som hon är.

Måndag

Shit vad boken är tråkig, sida upp och ner med torr text text text.. Nä så det blev en liten shoppingvända istället. Målet var ett par snajsiga gummistövlar. Men det fanns inga! Gick på sportaffären och frågade om dom hade några rosa men det enda som fanns var svarta mastodontkängor i storlek 47.

Jag är totally förälskad i Sibels
melodifestivallåt, den är ju så otroligt fin! That is where I gooooo... Som topp två på låtlistan är Chris Brown och With you som  jag heller inte kan tröttna på!

Okej, så ikväll..- Bio eller plugga?


Vad är det dom tvingar oss läsa egentligen? ;)


image2501

Nej, det begriper väl vem som helst att någon som heter Snorre inte är helt att lita på


Oops I did it again..

Klockan ringde aldrig imorse! Jag skulle verkligen gå på Bosses föreläsning men vaknade 10.20 då A frågade om jag inte skulle till skolan någongång imorse? Joo..det skulle jag, gick till och med och la mig så tidigt igår ju. Så, nu blir det ett par timmars läsning här istället. Först: gnugga gruset ur ögonen och dricka en kopp kaffe! So long.

image2500

Vem sa att man behöver ord för att prata?

En redig köddabit

Vi är båda trötta ikväll, blir definitivt ingen "normal" natt (dvs sitta uppe till 2-3). Nej inatt ska jag snarka som ett litet barn.. imorrn är det åter till skolan och vi har föreläsning redan klockan 9. För övrigt börjar allvaret imorgon, det är..ja vad är det?..två veckor ungefär kvar tills tentan och jag har läst ungefär en sida. Heja mig!

Mm, så här såg middagen ut.. alldeles för gott
Vad har du i din burgare?

image2499

Gääsp

Shit vilken produktiv dag.. har varit ute med Nikki, och sett på tv. Väntar på att ugnen ska bli varm så att jag kan sätta in pommesen, är galet hungrig nu... mm, mmm.. tänk ostburgare med en massa dressing, pommes och bea.. kan det bli mycket bättre? Ok, åter till Legally Blonde och utkik på att ugnslampan ska slockna..

Några pics från igår:

image2498

En Resorb och två Ipren senare..

Huvudvärken är borta men jag är slö som en daggmask fortfarande. Var ute med Nikki och såklart börjar det spöhagla, men det passar ju mig med min vädersjälvdestruktiva personlighet. Hahaha, jag sitter och ser på Hey Baberiba, nu träffar "prinssesan Victoria" Skurt.. underbara program! Jag skippar alltså det där med pluggandet idag tror jag.. kommer ha fullt upp med att äta. Shoppade upp halva saldot på frallor, ost, pommes, bea, hamburgerbröd och cola.

image2496Det finns nog inga dagar man känner sig så otroligt fräsch som bakisdagar. Hur har jag lyckats med den här extraordinära outfiten undrar ni nog. Det är enkelt! Sup till det dagen före så du känner dig lite extra plöfsig, vakna (duscha dock inte), ta på dig närmsta kläder du hittar. För det ultimata bakisoutfiten kan dock tilläggas att långkalsonger och fårstrumpor är helt rätt i vår!!

Är du mer lagt åt det rosa hållet så kan du få grym inspiration härifrån.


Och så var det söndag.

..och jag sitter bakfull på soffan. Kvällen igår var tyvärr ingen höjdare. Det började helt fel (utan att gå in på detaljer) och sen var mitt humör kasst. Försökte som peppa upp mig själv att det åtminstone kunde bli kul att gå ut och dansa lite, men humöret försvann inte så jag kände mig verkligen inte som mig själv en partylördagkväll och vid tvåtiden var det en obeskrivlig lättnad att komma från alla fulla människor hem till familjen med en Statoil-korv i ena handen. Nu ska jag gå med mitt tunga huvud och köpa frallor & sen försöka plugga lite. Allt bra med er?


Tjipp tjopp

Kläder check, smink check. Ska fluffa håret lite sen är jag redo för gästerna. Vi sitter här och fnissar till Leifi som förförfest.. en halv Breezer har hunnit slinka ner med, försöker ta det riktigt lugnt med den.. det får inte bli för mycket ikväll så det gäller det att suga på karamellen. Haha, nä ska jag fortsätta här. Ha en finfin kväll!


image2494

Lördag

Jag är en sån person som gillar att vara när det spöregnar eller snöstormar. Då tar jag på mig ordentligt med kläder, sätter på Nikki kopplet och traskar ut. Det är så grymt skönt att gå där i min egen lilla värld med musik i öronen och riktigt känna att jag lever, med kinderna alldeles dyngsura och fötter som börjar frysa.

image2491

..och se vilken sötnos vi hittade på väg till Bolaget. Det här är charmen med Norrland:

image2492
image2493

(Har precis upptäckt att jag kan skicka bilder från mobilen till datorn, tycker kvalitén blir rätt bra för att vara mobil!)

Fyrdubbelt

image2443
Jag tror att ni kan gissa vart klänningar är från..?

Kattgymnastik

Kura ihop dig som en köttbulle, ner med hakan, ut med bakfötterna och sträääääck.

image2490

Vi hyrde Irene Huss - Tangahästen någonting ikväll och den var okej, men lite väl överspelad på vissa ställen så då tappar filmen trovärdighet tycker jag. Att en av rollerna dessutom hette BOBBO gjorde det inte direkt lättare för oss att se den med allvar.. (förlåt så mycket ni som faktiskt heter så).

Fredag & doggydate

Jag är alltid extra trött på fredagar. Då är det som att kroppen säger ifrån att det är dags att koppla av. Så det är ungefär som ikväll det brukar se ut på fredagar för oss. Soffan, film, lite godis. Planerna var från början ett snäpp hurtigare = bio. Men vi upptäckte att de tänkbara filmerna inte gick senare än 18.30 så nej, då får det blir en annan dag.

Direkt efter förmiddagens föreläsning åkte vi ner på stan och lunchade sen begav oss A och jag till Emelie och hennes pälsboll för en vinterpromenad.. och här är delar av den:

image2488
image2489


Toppelishopeli

Nej nej nej (betyder egentligen ja ja ja).. nu skickar Topshop till Sverige med och det känns alltså väldigt oekonomiskt. Nu blir man ju illa tvungen att beställa massa fint. Frakten ska tydligen vara riktigt billig, 5 pund, vilket gör det hela ännu mer lockande. Så nu fönstershoppar vi lite så länge..

image2486
Kjolen och plånkan framförallt är det duktigt med "gee miiig-vill haaa-begääär" över!

Vart tar tiden vägen?

Pappa skickade ett par bilder från längesen och en liten sorg slår mig, av att man aldrig kommer vara liten igen. Inget konstigt med det egentligen, det är ju så det funkar och så vidare. Men det handlar mer om känslan av att något är helt omöjligt. Och omöjligt är inget ord jag gillar.

image2482

Nya naglar och häng på stan

Jag älskar mina naglar, jag sitter och tittar på dom och så gör jag något annat i en minut..och sen måste jag snegla på dom igen. Så vackra är dom. Problemet är att det inte är mina egna. Det är plastbitar som kan ramla av när som helst. Det känns förstås rätt jobbigt. Men jag vägrar betala en tusenlapp för att fixa dom (ja, det är så dyrt här). Får vänta till los America.

Mötte Lina för en lunchdejt på stan. Inget ville sig gå riktigt rätt. Haha. Lina börjar med att underhålla genom att storma in på bibliotekets toalett där snubben glömt låsa och sitter och skiter för fullt med olåst dörr när hon öppnar. Ohhh nooo var hans kommentar. Ja, oh no för beskådaren med. Sen sprang han i full karriär ut från cafét (mycket förståeligt, det hade jag också gjort). Aja, vi fick vår fika gånger två, fyndade reseförpackningar, necessärer och läppstift á 5 kronor styck på Lindex och lärde oss skicka låtar via bluetooth med hjälp av The Phone House.

Crap, nu borde jag plugga. Alltså ska jag städa istället. Precis som det ska vara när man har mycket att göra egentligen.

image2484


Syskonrivalitet

Polly blev sjukt sur över Nikkis höga närvaro här (som ni säkert kan förstå)..så what to do annat än att låta henne vara med också?

image2481

5 mars

image2475Det har varit en sån där strålande dag idag med. Helt seriöst, de senaste två dagarna har fåglarna kvittrat och solen bländat mig när jag promenerat till skolan. Vi stod drömmande och tittade ut genom klassrumsfönstret i eftermiddags. Så direkt efter vi slutat gick jag hem, tog på mig termobyxorna och tjockjacka och med Nikki i släptåg (eller snarare tvärtom kanske) gick vi långrunda med snöbollskrig inkluderat. Har sedan vart på stan en vända med Flängie och käkat onyttigt. Burgare på Max och snask från Sega Råttan. Men ehh..det är ju onsdag!

..jag har även hunnit med att se på videoinspelningen och ett stort ha ha åt mig själv. Så där låter jag väl inte? Vad är det för märklig röst, och dialekt? Det känns verkligen helskumt att se och höra sig själv på video, särskilt i hobbypsykologrollen..(mmm, mmm..jag förstår).

Dagens utstyrsel är så gott som H&M från topp till tå, bortsett från nya kjolen från Indiska. Hund: import från Dalarna.

image2476
image2477
image2478


Rosa karameller

image2473
Visst är dom härliga? Nytt (för mig åtminstone) från Angela Gotborn. Finns att köpa från hennes
webshop eller hos Aldora. Modellerna heter Thin och Bon Bon.

4 mars

image2472Idag har vi haft ett chill seminarium, däremot imorgon (oh no) ska vi ha första videoinspelningen för samtalsmetodiken. Champagnefrukost någon?

Jag borde verkligen plugga ikväll men har en känsla av det kommer bli såhär snarare: jag funderar först i en halvtimme på vad som ska ätas till middag, sen tar det ytterligare en halvtimme för att fixa maten och äta. Efter det är det Gynning på televisionen, sen duscha, samtala lite med min kära sambo som kommer hem..och vips så är det natt.

Tisdagen till ära har jag min mycket rosa AA-klänning på mig tillsammans med kofta från Lindex och Ellos-strumpbyxor som är typ i storlek S/M men är sjukt korta.

ps.
Jenno, du kan väl ta en liten vända upp till norr och komma på vinkväll i helgen? Miss you.

Frågan: tisdag

image2461
Om du idag fick bestämma exakt hur morgondagen skulle bli, utan att behöva tänka på ledigt från jobbet, budget och allt annat vardagligt..hur hade då dagen sett ut?

Kläder, kläder

image2470Idag blev det Gina-kjolen igen i kombination med New York-tischan från DKNY och mitt älskade armband från Diddi. Hade det passat till allt hade jag också haft på mig det dagligen.

Ja, och så var det shoppingen. Hade kvar 150:- i bonuscheck på H&M och för den fick jag den randiga blusen/toppen/tunikan som jag andäktigt provade och till min glädje satt den jättebra och jag är mycket förtjust.
..Indiska var nästa stopp, där fanns ju massor med trevligt! Att jag inte går dit mer. Höll på att gå lös på tunikor och kjolar men begränsade mig tillslut. Det fick bli trikåkjolen för ynka 99:- och den supersöta blekrosa klänningen. MEN, tyvärr är jag inte helt nöjd med hur den sitter. Hmm.

Till sist, rosa läppstift från Make Up Store. Snajsigt och fint!

image2471

3 mars

Vi åkte till stan, en mycket snabb snabbis. Hittade en del men hann inte prova något så jag får helt se nu..spännande (egentligen inte mycket märkvärdigare än internet-shopping). Sen for vi vidare med gröna blixten, en Ica-sallad i knäet och en skällande hund där bak.

image2464
image2467
image2465

..till daddyo och havet, där det var kallt, snöigt och vackert

image2466
image2468
image2469

Stålmannen i pälsbollsförklädnad

Wanted

image2463

Har du sett God Jul-tomten? Han försvann från en festlokal i östra Umeå natten till söndag. Hittelön utlovas inte.


Hundar & New York

image2448Väldigt sansad shopping på bokrean som ni ser. Och detta var ändå A som inhandlade dom här. Jag har inte köpt mer än en skolbok. Om jag köper böcker är det oftast nya sådana som inte finns på bibblan eller att det är sjukt långa köer till den. Gamla böcker går ju lätt att låna så då känns det rätt ovärt att betala för dom även om det är på rea. Fast såklart, ibland kan jag ändå inte motstå. Eller om man ska resa är det ett måste med ett par pocket med i packningen!


Finfint

image2445
Plaggen och skorna är från en för mig nyfunnen dansk butik.
Smartgirl heter den och har märken som Gestuz, MbyM, InWear, Kaffe och Soaked in Luxury. Om du beställer därifrån, tänk på att priserna är i danska kronor.

Det har även öppnat en ny affär här i stan: Rut mfl. Jag har ännu inte varit där, däremot har jag kikat på deras hemsida och det ser ut som dom har mycket trevligt så jag måste dit, helst imorgon, och spana.

Soffan är idag the place to be

image2458Uhh..att man aldrig lär sig. Nu sitter jag här igen, trött med huvudvärk. Resorben har nog haft lite effekt iaf, annars hade jag förmodligen inte kunnat ta mig upp ur sängen så alkokänslig som jag är.
Det var riktigt trevligt igår iaf, då känns det inte helt ovärt. Men nu får det mycket gärna vara söndag hela veckan, jag har så mycket att göra. Borde kanske göra ett schema som jag militäriskt ska följa? (ha ha - jag följa ett schema till punkt och pricka?) Väldigt tveksamt.

Den nya klänningen från H&M samt mitt snajsiga Friis-armband utgjorde partyutstyrseln igår.

Har ni, kära bloggkompisar, och övriga läsare haft en bra helg?image2459
image2460

Mitt i natten

Grejen är den att jag avskyr att gå och lägga mig berusad. Så jag sitter alltid uppe ungefär tills jag blir bakfull. Sitter med ett glas Resorb i ena handen och en macka i andra.. halvt sluddrandes, sjukt trött och ganska risig..tills jag känner mig någorlunda nykter.

Har haft en jättetrevlig kväll..först klassfest och sen åkte vi ner på stan till Operan och gick på gayklubb och bara dansade. Men fy vad jag kommer må imorgon..har fått i mig vin, drink, cider, öl, mer vin. Seriöst, jag lider redan. Jag som skulle städa, plugga och allt vad det var imorgon. Njaaa.

image2457

I punktform

♦ Igår kväll såg vi The Kingdom. Och vad tyckte jag om den: spännande men med lite väl mycket Hollywoodkänsla. Tänkte mest på hur otroligt värdelöst och sorgligt det är med krig. 

♦ Däremot är det underbart med snön som har kommit. Det är sådana här dagar som jag verkligen är glad att vi flyttade till Norrland. Det snöar lätt, är lagom kallt och stora snödrivor ligger utmed vägarna. Mardrömmen för vissa kanske? ;)

♦ Klassfest ikväll. Vin, mat, trevligt folk, men what to wear?

♦ ..och så har vi haft barnen idag & besökt Leos Lekland. Rena paradiset för barn! Vi stora hade rätt kul också.

image2454 image2455
image2456

Never too much

image2428
♥ Kyssjohanna 160:-
♥ Asos/Guess 485:-
♥ Asos 555:-

image2429
♥ Asos/French Connection 249:-
♥ De två mittersta: Asos 111:-
♥ Modemecka/Åsahjärtaniklas 495:-

image2430
♥ Asos/ Disney Couture 1041:-
♥ Zylber/Silke 948:-
♥ LeShop/Ms Bijoux 99:-