What to do when youre sjuk?

De stunder jag inte har sovit i helgen har internet varit en given aktivitet. Msn, facebook och olika shoppingsidor. Fastnade en bra stund hos HM för fönstershopping. Riktig sådan sparar jag till London, åker dit en helg i mars och hälsar på bror. Planen är att eventuellt gå på någon musikal, äta gott ute och se staden på nytt. Det var längesen sist. Jag ska insupa engelskan och bälga i mig té.

Så tillbaks till ytligheterna på H&M´s hemsida och min önskelista därifrån:
Har ni förresten sett att dom har fått en
Home-avdelning med framförallt textilier till hemmet? Kul, tycker jag!

Matt

Inte nog med all mental röra på sistone, nu har jag dessutom blivit sjuk. Det började med lite hosta - nu ligger jag på soffan med feber och har fått ställa in kvällens inflyttningsfest. Känner mig väldigt vek och ynklig, det gör ont i kroppen och jag är konstant trött. Saknar Nikki något enormt nu när jag ligger här som ett kolli.. min lilla fluffbebis. Hade behövt hundgos just nu. För att fortsätta klagandet: vad är grejen med kvällens låtar i Mello? Tycker inte att en enda vart bra. Riktigt boring. Jag håller fast vid favoriten från förra veckan (Måns of course). Åter till min stora kanna med svart vinbärs-dryck..Älskade lilla puff, blir tårögd bara jag ser bilder på henne nu i mitt superkänsliga tillstånd

"Flytta hemifrån"

Ja alltså det här är ju faktiskt mitt första egna boende, bortsett från internatrum då. Detta medför massor med frågor kring hur det går till i en egen lägenhet. Det började med funderingar kring el och försäkring som jag fick ordning på. Eller ok, jag har inte riktigt fattat hur det funkar med elen men den är igång i alla fall. Nu när jag väl flyttat in här dyker det upp saker som jag aldrig ens tänkt på.. Proppskåp finns det tydligen i alla bostäder - numera vet jag vad det är och ungefär hur man gör med ett sådant. Sen att få upp saker på väggarna, dom hoppar tydligen inte dit av sig själva.. det krävs en borr och en del anstängning för att få till sådant. Avloppsbestyr ska vi inte ens gå in på.. blir det problem av det slaget så hoppas jag innerligt att man kan ringa in en avloppsman!

För övrigt då? Är fruktansvärt less på att vara så tom på energi. Trött, trött. Slänger papper i vasken istället för papperskorgen och börjar schamponera håret innan jag ens sköljt det med vatten. En veckas ide och sen vakna upp med obeskrivlig energi? Ja!

Dont you sometimes wish your heart was made of stone