Redo

Kvällens klänning har ni här. Middagen* & förfesten här:

image2224
* Recept: Fräs spenaten i olja, i med krossad tomat och vitlök, puttra lite, krydda efter behag och sist (men godast) - släng på fetaost, helst mycket! Spara gärna lite av spenaten som dekoration/sallad. Mycket enkelt och gott.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack! nä, det är inte reumatism jag har. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag är svag i musklerna (mst benen) och måste äta en massa mediciner. Men jag blir bättre och bättre och min prognos ser ljus ut fastän det är lite jobbigt emellanåt.
Ha det så kul ikväll! receptet lät riktigt gott!

Postat av: Katja

wooo va gott med öl! :) Angående pajen så skulle den innehålla nå chili eller peppar tror jag, men särskilt stark tycker jag inte den va iaf.

2008-01-17 @ 22:18:13
URL: http://candygal.blogg.se
Postat av: Natalia

Ojojoj vad gott det där såg ut! :P Åh vad mysigt, fick mig att längta tillbaka till Polen och hela tjocka släkten ;) Har din sambo varit i polen förut? Jaha ni ska till USA, ska ni göra en roadtrip där eller till ngt specifikt område? hur länge hade ni tänkt vara där?

På lördag åker jag ner till Spanien, min hund kommer från SOS Animals och jag var där nere för lite mer än 2,5 år sedan som volontär, så jag ska ner dit igen som volontär, skönt med lite miljöombyte :)

2008-01-17 @ 23:05:58
URL: http://hellopiggy.bloggagratis.se
Postat av: Pernilla

Du ser - du hade ju visst något roligt att ta på dig - din nya, fina klänning och allt :) Hade ni en trevlig kväll?

Själv har jag bara suttit och skrivit hela kvällen. Nu är jag i princip klar.. Ska som vanligt spara några rader tills morgondagen, men nu känner jag mig relativt lugn - den kommer bli klar i tid. Kanske inte godkänd, men klar :D

2008-01-18 @ 00:06:57
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Nadja

ser smarrigt ut..själv ska jag äta quasadillias

2008-01-18 @ 14:37:46
URL: http://nayjay.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback