Middagstips 25/11
Annas köttfärssås special
Nötfärs
Tomatpuré
Matlagningsgrädde
Köttbuljong
Vatten
Soja
Hackad lök
Vitlök
Viltfond med kantarellsmak
Peppar
Stek färsen och löken, smula i buljongen tillsammans med lite vatten, blanda i resten (så mycket du vill ha). På med parmesan eller riven hårdost. Smaklig måltid!
Nötfärs
Tomatpuré
Matlagningsgrädde
Köttbuljong
Vatten
Soja
Hackad lök
Vitlök
Viltfond med kantarellsmak
Peppar
Stek färsen och löken, smula i buljongen tillsammans med lite vatten, blanda i resten (så mycket du vill ha). På med parmesan eller riven hårdost. Smaklig måltid!
Kommentarer
Postat av: sofia
Mummaaa, vad hungrig jag blir!! Parmensanost är gott :)
Postat av: Carro
Det såg schmarrigt ut ! :)
Postat av: Else
Åh, vad mumsigt :)
Nej, det är inte jag på bilden, är en tjej som bodde i kollektivet. Men nu i veckan flyttar allihop!
Jamen, det låter ju alldeles perfekt, hur har du lyckats att få släkt överallt? Min dumma Sverige-släkt, kan inte vidga sina vyer litegrand? :)
Hehe, ibland kan det vara skönt att äta sig riktigt mätt! Själv jobbade jag på lördagen, kände mig oerhört duktig. Och bra med extra slantar till jul!
Hade du en trevlig helg i övrigt?
Trackback