12 november

Alltså, jag vet inte om jag vill ha kvar mitt träningskort. Den senaste månaden har jag betalt hutlösa hundralappar och tränat noll gånger. Jag menar på att utan gym så blir det ändå rätt mycket rörelse, man tvättar, städar, går ut med Nikki för jämnan.. när ska orken och tiden finnas för organiserad träning? Okej okej, jag vet att det handlar om att TA sig tid, men jag vetetusan om jag VILL. Får fundera lite på detta.

Idag har jag inte suttit still mer än i fem minuter sedan jag vaknade. Då till en müsli-frukost. Någon liten bit fastnade någonstans i visdomstanden och det gjorde ont när jag försökte stänga käken. Borstade, borstade och pillade men kunde inte hitta den lilla biten. Nu har den tack och lov försvunnit på något vis. Middag nästa, pyttipanna kanske?

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Det är typ omöjligt att säga upp ett sådant... Det är som i Vänner, de tar in Maaria! Nej men de har sina knep!

Postat av: Petra

Ett dyrt träningskort är väl inte mycket att ha om det bara kostar pengar och man inte utnyttjar det?

2008-11-12 @ 15:57:41
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Fru Evelina

haha känner igen det där! de sista månaderna jag hade mitt 12 månaders gymkort var jag där nada! kan du sälja det vidare eller är det personligt?



kram

2008-11-12 @ 15:59:55
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Åsa

Har du något favoritdjur?

Isåfall vad är det för djur??



Ha en trevlig kväll!

2008-11-12 @ 16:19:55
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: katta

jag vet hur det är, men om du funderar på att sälja det är jag lite småsugen på att köpa det, jag behöver bygga lite muskler ;) Vars är det någonstans..är det iksu?

2008-11-12 @ 18:54:18
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Katja

Hallå! Planering is the key! :) jag tränar ca 3 gånger per vecka ibland 4 och det är inga problem om man planerar och bestämmer sig för att göra det :)

2008-11-12 @ 21:28:24
URL: http://candygal.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback