Nästa: finalen

Andra semifinalen är nu avgjord och delvis tycker jag att rätt låtar gick vidare. Var några mycket tveksamma bidrag (tex Portugal.. why?), däremot underbart med sjörövarlåten - visst var den grym? Vår kära Perelli gick också vidare med Hero och det känns ju mycket bra. Island var en annan favorit, riktigt party á la 90-tal. Får se nu hur det blir på lördag, ska på fest där det förmodligen inte kommer stå på någon Eurovision, men men men.. det ska nog lösa sig på någon vänster.

Imorgon är det alltså fredag, veckan har gått fort som vanligt. Vi ska plugga lite och göra klart vår övningsutredning sen ska jag jobba hela 2,5 timme (hur ska jag orka?). Kvällen sen är tänkt att bli lugn och sansad. Film känns som ett lockande alternativ!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Men åhh ska du jobba och plugga idag.. :S Jag som tänkte att vi skulle ner på Sandys och ta oss en "fira-helgen-latte".. Typiskt!

Postat av: Katta

phu nu e man hemma...det gick bra ändå..var med i samma grupp som alex och angelica. Läste både vk å vf ;) haha tråkigt fast ändå lite intressant emellanåt ;)



Weee HELG!!! Så jävla nice! Ikväll grilla ute i mickelsträsk å imorron trängas me alla andra på kulturnatta. Hur ser det ut för dig då? :)

2008-05-23 @ 12:36:36
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Tävlingstajm igen hos mig - lös gåtan och vinn en tv-serie eller ett fint smycke. Trevlig helg!



2008-05-23 @ 16:08:58
URL: http://www.charlotte.nu
Postat av: Marie

Idag fick jag tillbaka tentan som jag inte trodde att jag hade klarat. :D Men det hade jag gjort! Pjuuuhh!

2008-05-23 @ 18:32:44
URL: http://marieguld.blogg.se/
Postat av: Helene

Till finalen!!!

:)

FAN så skönt!!!

du ska väl kolla imorgon???

kram Helene

2008-05-23 @ 19:57:29
URL: http://heleneantonsson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback