Lördagen

Stackars Lina är sjuker så jag har gjort min vänskapliga plikt i form av att packa ner tidningar, halstabletter, Ipren, choklad, snus och en isglass och vandrat till henne med dessa förnödenheter. Strax därefter kom A hem något sliten men ändå i bättre skick än väntat efter en hel dags festande. Dom verkar ha haft kul iaf och det gädjer mig.

Har för övrigt sysslat med något så ovanligt som matlagning, mozzarellasallad och inte alltför avancerad köttfärssås med fullkornspasta.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Mmm, mozzarellasallad - det ska jag göra imorgon hade jag tänkt.



Jag gillar Sveriges bidrag också, men ja, Armenien är starka konkurrenter. Tror att den har stor chans att ro hem det. Det finns en bra till, men jag kommer inte ihåg hur den går eller var den kommer ifrån. Vi får väl se :D

Postat av: Katja

mmm, gott :)

2008-05-17 @ 23:41:10
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Sanna

Åh så nyttigt och gott! Själv har jag köpt getost och planerar en sallad någon dag framöver baserat på denna vara! Har även varit utan godis och sockriga drycker, ja saker med socker i överhuvudtaget egentligen, i över en vecka, vilket är rekord för min del! Kände bara att jag måste ta ned dig från jorden fullkornspastan:) Ha det bra!

2008-05-18 @ 06:40:38
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Yummy! :)

2008-05-19 @ 16:32:09
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback