2 dagar i taget

Jag har ju heeelt glömt att berätta om gårdagens spännande händelse i form av en tur på en longboard som det så fint heter (jag trodde det var en skateboard), åkte på skakiga ben runt ett varv på skolan hårt greppandes om Alex händer. Påminde lite om för sådär tio år sedan då vi iklädda platåskor försökte oss på att skejta med de coola grabbarna på fritidsgården. Nåväl, igår hade jag platta och bekväma ballerinas.


Idag tog jag däremot ledig från den timmes skola vi skulle ha och så åkte vi ut till havet med pappsen. Riktigt varmt och skönt väder idag och bortsett från någon timmes för lite sömn känner jag mig peppad för helgen. Vännen S kommer om knappt två timmar och kvällens plan är att gå ut och käka sen spela spel tillsammans med vårt gäng som även består av A, Lajnus och the fluffs.


Så, hur ser dina helgplaner ut?

Kommentarer
Postat av: Marie

Nej jag fick tyvärr inget mäklarjobb så jag ska jobba som säljare på onoff hötorget.. men säljerfarenhet är meriterande när man söker mäklarjobb sen, så det blir säkert oxå bra. Och så känns det himla lyx att jobba mitt i stan! :)



Gud vilka fina bilder! :) I helgen åker jag oxå till Stockholm för att umgås med lite barndomsvänner :) Hoppas din helg blir bra! Kram

Postat av: Katja

Ja, jag ska iväg o grilla om en stund :)

2008-05-09 @ 14:52:47
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: katta

å vad mysigt det ser ut att vara! Du gjorde helt rätt som tog ledigt ;) Jag gick dock imorse och det var väldigt intressant..handlade om försörjningsstöd!



Jo jag har dessvärre mått dåligt väldigt länge..sen 2002 om det ska vara korrekt...haft både det ena och det andra djävulskapet men nu börjar det lätta mer och mer och det är otroligt skönt! Men jag har en bit kvar tills man mår tipp topp men det kommer ;)



trevlig helg :)

2008-05-09 @ 16:49:36
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Helene

Härligt Anna!!! åkt longboard, visst är det kul?!? ;)

Hoppas ni har det fint där uppe i norr och att helgen blir toppen!!!

Kram Helene

2008-05-09 @ 17:34:40
URL: http://heleneantonsson.blogg.se/
Postat av: Caroline

Det låter som att du har en underbar helg framför dig. Man får passa på att njuta av solen bäst man kan. Själv ska jag sitta inne på skolan och skriva på min c-uppsats. Jag ska försöka sola lite nån timme innan jag går hit igen imon så känns det lite mer okej att sitta inne. Ha en trevlig helg!

Kram!

2008-05-09 @ 18:47:11
URL: http://rent.blogg.se/
Postat av: teddy

Niiki är ju med hela tiden sötnosen!

Så mammsen och pappsen får dela på de söta djuren. Det är ju rättvist :)

Ang mitt inlägg så är det gammla känslor som kommer till ytan ibland. Gammalt skräp som man kan ha liggandes där ibland. Do you know what I mean?



Hoppas också att ni får det varmt och skönt uppe hos er :)



stor kram och ha en fin fredag.

2008-05-09 @ 19:10:35
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hallå där! Längesen jag var här och kikade nu, eller sen jag använde en dator överhuvudtaget! Jag sitter just nu med ett vinglas i handen och vill utbringa en skål och önska dig en trevlig helg! Tack för mig

2008-05-09 @ 21:23:12
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/
Postat av: MATILDA

söta bilder :)

2008-05-11 @ 13:20:36
URL: http://matildahammar.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback