Finfint

image2445
Plaggen och skorna är från en för mig nyfunnen dansk butik.
Smartgirl heter den och har märken som Gestuz, MbyM, InWear, Kaffe och Soaked in Luxury. Om du beställer därifrån, tänk på att priserna är i danska kronor.

Det har även öppnat en ny affär här i stan: Rut mfl. Jag har ännu inte varit där, däremot har jag kikat på deras hemsida och det ser ut som dom har mycket trevligt så jag måste dit, helst imorgon, och spana.

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja verkligen duktigt av henne. Nej vet inte när reprisen är, spelade in den och slö såg den med Sune idag. Hör till allmänbildningen va? :)

Postat av: The City

Snyggt!

2008-03-02 @ 21:08:44
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: Sofia

Var eran tenta svår under socialpsykiatrin? Hm, jag tror att jag har kört på tentan på statsvetenskapen. Jag pluggade för lite till den så jag är helt 100 på att det inte blev godkänt hehe. Men det var ju såååå tråkigt tycker jag. Har tyvärr aldrig haft nåt intresse för politik men jag gillade iaf läraren han var söt och roligt haha =)

2008-03-02 @ 21:16:30
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag gillade kjolen - den var tjusig :)

Alltså, jag är verkligen otroligt skoltrött nu så för att vara ärlig så slarvar jag lite också... Jag var flitig på första delkursen, men nu slappar jag lite.. gör lite vad jag vill. Men jag ska snart ta itu med det igen - jobbar mån-ons den här veckan och då får jag väl pyssla med lägenheten antar jag, men sen så :D Hatar när jag blir förslappad med skolan - det är så svårt att komma igång igen :) Hur går det för dig då? Är du eld och lågor över skolan nu? ;)

2008-03-02 @ 21:21:20
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Pernilla

Usch, omtentor är det allra värsta. Jag lär ha en som ligger och väntar på mig också. KÄnns så! Jag borde bestämma vad jag ska göra inför i höst också - plugga - jobba - praktik? Hjälp!

Åh, jag förstår verkligen att du längtar efter New York! När åker ni? Hur länge blir ni borta?

2008-03-02 @ 21:55:02
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Sunshine

(svar) Hihi, jag vet! Och det där är de skor han använder mest. Tänka sig vad han har i sin garderob! : O

2008-03-02 @ 22:59:02
URL: http://marysunshineconsolate.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback