What the fö*k

Har hållit på att få en hjärtinfarkt här. Det hela börjar med att glatt loggar in på internetbanken för att kolla så att studiemedlet är på väg in imorgon. Nehej, inga pengar synliga där. Loggar in på mitt konto på csn - inga tecken på att jag ska få några pengar där heller (men jag är säker på att det stod så förut!). Ungefär samtidigt får jag ett mail från studera med antagningsbesked, klickar mig in där för att svara ja. Du är struken står det då. Vaddå struken, jag har inte fått något annat mail tidigare. Och allt är stängt, expeditionen på skolan,csn, studera osv så jag kan inte få tag på folk som kan förklara.

Jag brukar ha koll på sådant här, men nu begriper jag inte mycket.

Update: Det verkar som att jag har drabbats av något förvirringssyndrom & att det visst inte skulle komma några pengar förrens i slutet av månaden. Imorgon blir det iaf tidig uppstigning, en rask promenad till skolan och sedan gissningsvis tre timmars telefonkö till csn för att reda ut det här. Eftersom jag inte kan göra ett dugg mer idag så tänker jag dricka en kopp lugnande(?) kaffe och därefter förbereda middag inför Jennis ankomst.

ps. Soporna luktar dessutom BAJS!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja man borde aldrig h vaknat idag :S Csn...har noll koll asså tyvärr

Postat av: Emma

Fy vad störande, sånt där kan man bli riktigt arg på! Hoppas det ordnar sig! KRAM!!

2008-01-09 @ 17:47:30
URL: http://onlyfortheweak.webblogg.se
Postat av: Emma

Det stod likadant i sambons mail, alltså "struken", trots att han har tackat ja. Nåt allvarligt fel hos antagningsenheten kanske? CSN-pengar behöver inte alls komma i slutet på månaden. De kommer så fort du är registrerad och har lämnat studieförsäkran. /Emma

2008-01-09 @ 21:52:39
URL: http://systrarofsweden.blogg.se
Postat av: Johanna

Oh, men gumman!! Vad besvärligt! Hoppas att det reder ut sig med dumma krångliga piss-CSN så du får pengar snart!

2008-01-10 @ 01:13:45
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback