Tisdag 19.19

Jag vaknade inte med ett sprudlande humör. Nej jag känner mig ganska vintertrött idag och är lite ledsen över att alla bara flyttar. Det är J & T, det är grannen - & till alla utanför Umeå har vi sådär 100 mil. Det känns trist ibland, det gör det faktiskt. Däremot är jag väldigt glad över att fina Lina, min vän sedan way back, har flyttat upp nu i dagarna! Du är väldigt välkommen.

image2239


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror också att det är något som man får jobba med - tyvärr glömmer vi det allt för ofta, ink jag själv... Man får påminna sig själv - every day ;)
Trist med vänner son flyttar, tänk så många det är man kommer bort ifrån. livet fungerar nog tyvärr på detta viset... ledsamt :(
hoppas i af. att du har en fin kväll loch att du gosar mycket med djuren:)

kramis

Postat av: evelina

åh så trist om vänner flyttar... men som sagt kul om andra vänner kommer närmre!
har ni mkt snö i ume?

kram

2008-01-22 @ 20:26:25
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Pernilla

Tråkigt att alla flyttar - vet hur det känns. Eller, det är iofs jag som har flyttat ifrån alla hela tiden, men det är jobbigt att lämna dem :)

Ja, men beställ - den är verkligen somrig.

Jo, vi får ju "riktiga" somrar...även om den mest regnar bort. Fördelen är ju att man ändå kan gå i tunna kläder här nere... Du får flytta tillbaka helt enkelt ;)

Kram!

2008-01-22 @ 20:39:06
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Emelie

Jag läser till Barnmorska vilket är hur kul som helst! Och det är ju inte så lätt att veta =)
Ser att du läser till socionom, är det kul? Hur långt har du kommit?

2008-01-22 @ 21:18:56
URL: http://emeliese.blogg.se
Postat av: Anonym

Precis. Det kommer alltid nya vänner in i bilden och de gammla går det alltid att hålla kontakt med. Jág bodde i Söderfors när jag precis kom till sverige. Där träffade jag min första svenska vän. Anna heter honon. Vi har inte setts sedan 1993. och brevväxlar fortfarande :) Japp - med papper och penna :)
Nu får jag önska dig en fin kväll. jag ska hoppa i säng.

kramis o godnatt

2008-01-22 @ 21:39:08
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Tessan

Denna vintertrötthet och deppighet kommer väl förfölja en tills nästa gång man åker till varmare breddgrader då man iallafall kan va säker på att få lite sol, för även om det går åt rätt håll så kommer jag bara ihåg förra sommaren som regnade bort...!

2008-01-22 @ 21:51:27
URL: http://misstessan.blogg.se
Postat av: Katja

Haha, japp, en rejv-båt! man partar hela resan typ! :) moaaahahaha! bäst drag är det väl runt 00-04 kankse, fast festen fortsätter till 06 tror jag, sedan är det tyst i typ 3 timmar innan de poppar musik igen, fast då är det fest i hytterna istället :P det är ju bara folk som åker med båten för att gå på partyt!

2008-01-22 @ 22:59:40
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback