Spets på fötterna + fredag

image2358Jag har inga svarta ballerinas. Det är helt sant! Jag vet inte hur jag har klarat mig utan det så länge. De här från Have2have tycker jag är otroligt söta med svart spets. 350:- kostar dom och det tycker jag är ett helt OK pris, men jag är allergisk mot obekväma ballerinas och det är ju ganska svårt att avgöra såhär över internet.

Det är alltså fredag idag. Jobbar till strax efter 19 och har vart i skolan halva dagen (gäsp) men sen är jag nothing but ledig resten av helgen. Fick mycket trevlig post idag: mina två träningsdvd´er och det bästa - bonuscheckar för 550 kronor på H&M. Vilket såklart är väldigt glädjande men får en att reflektera över summan man faktiskt har handlat för där.

Ikväll ska vi ta det väldigt lugnt. Äta grekisk sallad och se på Let´s Dance. Vad har du för planer?

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gud vad lustigt - jag åt också grekisk sallad precis :D

Postat av: Anonym

Du får också ha en skön kväll...kram kram

2008-02-15 @ 19:41:30
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Jennie

jag har inga hel svarta heller :)

jag ska oxå se på lets dance :)

2008-02-15 @ 20:29:39
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Pernilla

Haha, egentligen har jag en man... I praktiken är jag fortfarande tillsammans med min forna sambo, men vi har väl kanske inte det mest klockrena förhållandet, så man känner sig knappast säker på framtiden... Men, men... Annars får jag kanske söka mig till Norrland? Till Frusna män söker, kanske :D

Förstår att du är trött - man orkar ingenting nu tycker jag. Vi behöver ordentlig vår! Men jo, jag sitter här och hänger vid Let´s Dance... känner mig dock inte lika sugen idag som de andra veckorna. Eller så är jag bara seg i kolan :D

2008-02-15 @ 20:35:56
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Pernilla

Ja, jag också... det är något speciellt med mys i gräset - så länge man håller sig borta från fågelbajs och brännässlor :)

Ja, du.. det är en lång historia. Men för att göra den kort så bråkade jag jättemycket med hans föräldrar och han valde att ta deras parti - trots att de tyckte att jag var en idiot och sa en hel del mindre trevliga saker om och till mig. Till slut var jag så djupt deprimerad över hela situationen, jag vantrivdes till tusen i Svedala och hade så gjort under hela tiden vi bodde där så i somras sa jag helt enkelt tack och hej. Svår situation det där - kärlek är både det bästa och värsta som finns.

2008-02-15 @ 20:51:22
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Johanna

Ha ha ha! Jag bor i Uppsala. Men vi hade -10 imorse... och har haft barmark alla dagar utom 5 sen i oktober. Typs. Så jag tyckte det var lite OTIPPAT att det började snöa ;)

Ha en lovely ledig helg!

2008-02-15 @ 21:34:14
URL: http://www.snartvuxen.blogspot.com
Postat av: Katja

Hahaha jasså de blir du? Undrar varför ;) Jag gillar sånt som är gott, tror jag :) Vi åt upp resterna av smörgåstårtan idag! Mumma!

2008-02-15 @ 21:55:46
URL: http://candygal.blogg.se
Postat av: Sandra

Jättefina skor!

2008-02-15 @ 22:23:24
URL: http://sandranatasha.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback