Söndag

Klockan är redan fem, söndagar måste vara den veckodag som går snabbast. Man vaknar, sen är det kväll två sekunder senare.
Vi hade en trevlig kväll igår med drinkar och snicksnack följt av nattamat hemma. Lina sov här så idag har vi varit ute i det fina vädret med Nikki, käkat ordentligt med frukost, fixat naglar och bara tagit det lugnt.

För varje gång jag går ut-ut så inser jag att jag inte är så ung längre. Folket blir allt mindre och mindre och man sitter och undrar hur tusan dom kom in när dom var så noggranna med att kolla leg i entrén. Men det är inte dom som är så unga, det är vi som börjar bli gamla.

image2292

Kommentarer
Postat av: Ahrén

Ser gott ut det där!

Postat av: Ahrén

Ja eller ialf minst sju

2008-02-03 @ 17:30:31
URL: http://ahren.blogg.se
Postat av: Pernilla

Gud, jag känner igen mig! Jag känner likadant när jag är ute. Vad är det där för småglin, liksom? Men hjälp - det är jag som börjar bli gammal och vad är då 21 (22 om "några" månader) för ålder egentligen. Ingen!

Drinkarna ser supergoda ut. Jag blir sugen! :D Själv drack jag bubbelvatten igår, festligt va? Alla var upptagna på andra håll så jag låg mest och kollade på film och väntade på att jag skulle hämta min lillasyster klockan två. Hon hade suttit barnvakt och tjänat pengar och jag, JAG, den überfattiga studenten fick sitta hemma och vänta på att hon skulle hämta. Tragiskt :D

Förstår dig det där med lakanen - även om jag är tvärtom. Jag har alltid (!) gillat att köpa nya påslakan och har haft flera uppsättningar. Men det är bara kul så länge man har pengar - annars känns det så onödigt :)

2008-02-03 @ 17:31:47
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Anonym

Där ser man,,skulle varit kul med en bild med dig
med klänningen så man ser hur snygg den är :)

2008-02-03 @ 18:18:10
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Ankie

Var ett tag sedan jag hälsade på här! Men vilken FIN sida du har! Underbar design. Mycket personlig. Hoppas allt är bra!

2008-02-03 @ 19:09:06
URL: http://ihuvudetpamig.blogspot.com
Postat av: .:saba:.

Visst är det så! Men det är svårare än man tror att komma på tio saker.. Testa själv! :-)

Jaaa, söndagar går ju på ett ögonblick.. Till och med idag när jag vaknade tidigt känns det som dagen gått fort, bara för att det är söndag! :-p

2008-02-03 @ 19:30:18
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: teddy

haha jag brukar också undra hur alla småbarn kommer in. Fast å andra sidan så är det skoj att vara den lite mognare, dansa omkring lite, dricka lite dyrare drinkar och komma hem till en varm famn :) Eller hur?
Önskar dig en fin kväll tjejen.

stor kram

2008-02-03 @ 20:11:41
URL: http://caitlin.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback