Apor & giraffer

Jag sitter och pluggar inför psykiatritentan och läser mig till att schimpanser & människor har till 98,8 % samma DNA. Coolt va? Jag vet iofs inte exakt vad det innebär i praktiken.. Vidare: "olika aparter har sinsemellan större genetisk variation än gentemot människan".  Slutsats: vi är typ apor.

Inte riktigt en apa, men däremot en giraff(?)leksak kom A hem med idag till the crazy cat Polly. Han var dock mer road av den än vad hon verkade vara..

image2302

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Haha, Charlie har en snigel som han är tokig i...på riktigt då :)

Jo, jag har varit i Thailand. Dock inte i Phuket. Men så vitt jag vet är det väl inte det ultimata stället att ta sig vidare ifrån. Klart, det finns närliggande orter där du kan ta båtar till andra öar, men det blir en helt del resande. Jag var iväg tre veckor och på den tiden besökte vi Chiang Mai, Bangkok, Koh Chang och Kanchanaburi - vi var verkligen på besök från söder till norr och på så kort resetid kändes det som att det aldrig riktigt blev någon lugn och ro. Jag hade definitivit valt någon av öarna om ni ska åka dit - Koh Chang, Koh Samet, Koh Samui, Krabi, Koh Phangang... Ja, listan kan göras lång, men av min erfarenhet skulle jag satsa på öar framför fastland - definitivt!

Men du, skippa Staffanstorp - ta hellre Grekland i så fall ;)

Postat av: Jenni

Haha!
Ser ut som giraffen har en droppslang i ryggen.
Uääääck!!

2008-02-04 @ 21:23:27
URL: http://missjenni.blogg.se
Postat av: Sandie

HAHAAH där ser man...man lär sig nå nytt varje dag =)

2008-02-04 @ 21:44:15
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: Jennyh

hahah va sööt giraff =)

2008-02-04 @ 22:33:39
URL: http://missjennyh.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback