Svårigheterna med lugg + pimpade naglar

image2601Har ju knappt visat min lugg här, så här är den i kombination med dagens utstyrsel: klänning från Vila. Jag har ett problem med luggen som jag inte gillar. Den blir så förbannat fluffig. När frisören fixade den la den sig bara fint och bra men när jag själv ska platta och ordna med den blir den inte alls lika lyckad. Har ni några bra luggtips där ute? Någon bra produkt som kanske kan få ordning på den?

Nu är det snart kvällens höjdpunkt, So you think you can dance, men jag tänkte hinna med naglarna också.. köpte två snajsiga saker.. dels mallar för fransk manikyr (som jag inte hunnit använda ännu) och så har vi blinget i form av små glittrande droppar. Satte på två igårkväll men den ena har redan ramlat av. Måste nog hitta något grymt klister till det där!

image2602


Kommentarer
Postat av: evelina

fint med pimpade naglar =)
du är verkligen så söt i lugg!

kram

Postat av: teddy

Kaffeöverdos är inte så där jätte skönt. Man blir så överaktiv och ska göra allt och inget på en gång!!! hoppas du är något lugnare nu :)
Ang. luggen så beror det på vilket shampoo och vilken plattång du använder. Jag själv har en av keramik - inhandlad hos frisör. Grymt bra är den.
Sov gott inatt.

kramis

2008-04-08 @ 20:51:29
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Aleya

Lugg är småklurigt. Ger upp min nu och kör snelugg tills den är lång nog.

Jag jobbar på ett forskningsinstitut som arbetar kliniskt och därför kommer en liten del ske i möss så jag ska arbeta med dem en del. Nödvändigt ont i forskningens värld.

2008-04-08 @ 21:06:28
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: Elin

Jaa, nu finns bilderna uppe :)

2008-04-08 @ 21:19:19
URL: http://dareling.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag har samma luggproblem - min är snygg när jag står hemma, men så fort jag går ut så blir den fluffig och ful. Måste ta itu med det problemet snarast :)

2008-04-08 @ 21:35:10
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Elin

Det tycker jag absolut du ska göra! Inte så många som har resbilder tyvärr..

2008-04-08 @ 22:47:18
URL: http://dareling.blogg.se
Postat av: Louise

Du är supersöt i lugg!
Jag har samma problem.. Men jag använder fructis sånt balsam som man tar i när håret är fuktigt och det ska ju sitta kvar.. Den fönar jag ner luggen.. Det funkar för mig :)

Lösnagelklicter och ett lager genomskinligt lack brukar funka till såna stenar.. Men de trillar ändå av, fast de sitter en stund iallafall! :)

2008-04-09 @ 07:39:34
URL: http://rosaochfluff.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback