French

image2611Hur ska det här sluta egentligen, en ny nagelbild varje dag..? Stenarna ramlade ju av och jag var på humör för något nytt så jag har alltså suttit och pillat med fransk manikyr-mallar & vitt lack.. herregud vad mitt tålamod har prövats! Och det finns en anledning till att bilden är så liten som den är.. det är inte sådär överdrivet bra på nära håll. Suck. Särskilt på högra handen, jag har fötts med absolut ingen motorik med den vänstra.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ah, då skulle du ha bott i Skåne nu så min lillasyster hade kunnat fixa dem ;)

Hon går fortfarande i gymnasiet, så hon läser till nagelspecialist därigeom. En väldigt bra utbildning faktiskt - de får lära sig mycket om eget företagande, make-up och frisyrer också så de får ju en väldigt heltäckande utbildning. Skolan ligger i Limhamn och sen är de på salongen och bygger naglar två dagar i veckan i Malmö. Så det blir ju en del resande för henne..

Postat av: evelina

hihi jag har med haft massa nagelbilder idag, och pillat med fransk manikyrlack! men finns det mallar? haha jag har pillat UTAN! känns ju lite onödigt då =)
visst känner man sig fräsch med manikyrerade(?) naglar!?

kram

2008-04-09 @ 22:26:13
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Sanna

Åh, frans manikyr och brun-utan-sol, något så vackert men ändå så komplicerat. Känner att jag behöver öva på det där jag också, men ofta lessnar man och sen så står det och blir gammalt tills man efter en tid lika naivt vill pröva igen! Lösnaglar är ju lite lättare men det sliter ju så jävligt på de vanliga naglarna... Jaja, lycka till med det där;)

2008-04-10 @ 19:29:10
URL: http://fridasusannaj.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback