Mia Törnblom får mig att spendera mindre och var är Horatio?

Gårdagens Grey´s Anatomy: varför kallar dom inte in CSI för att få reda på vem Jane Doe är? Horatio hade fixat det på en sekund. Så himla osmart av dom alltså. Ni som såg programmet igår, vad tyckte ni om avsnittet? (jag är en riktig tv-nörd som kan diskutera program hur mycket som helst).

Vi spontanåkte till stan efter pluggandet och småshoppade, var främst på jakt efter en väska, en speciell väska, men jag hittade den såklart inte. Nästa gång skickar jag ut Jenni, hon kan spåra upp fina väskor som ingen annan. Blev en necessär, face mist och nagelbandsolja.

image1691

Gick till Ica på vägen hem och tänkte köpa någon tidningen, den enda nya var Amelia (som jag oftast gillar) men på framsidan var en stor bild på Mia Törnblom som avskräckte mig helt från att inhandla den. Jag kan inte med den kvinnan. Hon och Anna Skipper.

Kommentarer
Postat av: jenni

Åh! Gulllefjun! Det är nästan med en liten tår i ögat jag skriver detta. Så rörd är jag... :)

Postat av: fry

förresten, dreadsen känns väldigt bra nu. förlåt mitt outburst innan. puss.

2007-10-25 @ 18:20:34
URL: http://fry.blogg.se
Postat av: Emma

åh, nagelbandsolja, bra att du sa det, måste jag med införskaffa.hur mår herrskapet annars?kraaaam

2007-10-25 @ 18:30:48
URL: http://etornqvist.blogg.se
Postat av: Angelica

jo det blev lite lösgodis och en dubbeldaim osså en coca cola förstås!! Blev det nå marängsvischh?! Eller kanske bara en banan med chokladsås på?!

2007-10-25 @ 19:11:27
URL: http://denanglalika.blogg.se
Postat av: Frida

Åh vad skönt med någon fler som inte fixar den kvinnan, Mia alltså. Tycker bara hon e för mkt och att hon iblsnd pratar på ett sånt sätt som nedvärderar folk och "klappar dem på huvudet".

2007-10-25 @ 20:06:16
URL: http://frida07.blogg.se
Postat av: Evelina

jag älskar alla avsnitt av greys jag =) det är ju bara såååå rba! men du har verkligen rätt i att de borde ringa csi... hm, kanske borde tipsa de som skriver greysavsnitten? ni kan ju göra det när ni åker till staterna =)
kram

2007-10-25 @ 20:22:22
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Jenka

Svar: Att ha pengar över är bra men den här månaden blir det nog inte så mycket av det- shoppat en hel del idag och räkningar på det...

2007-10-25 @ 21:04:51
URL: http://jenkajenka.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback