Söndag

En riktig söndagsmorgon har jag haft, gick upp och ut för att köpa frallor..hem och åt frukost framför tv´n och gick sen och la mig igen med en bakfull sambo som sällskap.
Nu har Nikki och jag varit ute i blasket på hunddejt, tårna är förfrusna och jag ska fixa en kopp varm choklad och efter det städa.. vår lägenhet skulle i detta tillståndet kunna kallas för Soprummet utan minsta tvekan.

Kommentarer
Postat av: Sarah

ja men visst är mössorna mysiga:-)

Ha en trevlig söndag!!

Postat av: evelina

SKÖN morgon!

photobooth är fotoprogrammet jag har inbyggt i min mac =) roligt det =)

kram

2007-11-25 @ 15:19:53
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Pernilla

Ja, den är jättebra. Dessvärre blir jag avbruten hela tiden när jag läser. Men ikväll ska jag lägga mig och läsa ut resten tänkte jag :)

Jo, men det är ju verkligen så. Ibland borde man vakta sin tunga mer, för man kan verkligen kläcka ur sig opassande saker inför människor man inte känner - vad vet liksom jag vad de har varit med om?

Jag har faktiskt inte någon vidare koll på det här med bidrag, men det är fullt möjligt. Det startas ju upp allt fler kvinnojourer så det vore väl rimligt att det i längden blir mindre bidrag till de olika!? Tänkte att jag skulle försöka mig på att jobba ideellt på någon kvinnojour om jag pluggar igen nästa höst - så varvar man teori och praktik. Tror det kan vara ganska klokt inom den branschen jag vill in i :)

Ska försöka skicka upp några lussebullar till norr - luktar gott här hemma nu :)

Ha en trevlig söndagkväll!

2007-11-25 @ 15:34:56
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: sofia

Åh, vad det låter mysigt, ut och köpa frallor till frukost, härligt :)

2007-11-25 @ 17:03:04
URL: http://millstones.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback