Dagens fråga

image1863
Jag är lite kluven. Hade jag varit tvungen att operera bort ena bröstet efter cancer tex hade jag absolut inte tvekat. Men det kallar jag heller inte skönhetsoperation på det viset. Jag har även förståelse för flera andra situationer där människor gör skönhetsoperationer, om man som kvinna inte har några bröst alls, eller man har något fysiskt som man mår väldigt dåligt över, som då går att förändra. Jag dömer inte dom som gör en skönhetsoperation, däremot så kan jag tycka att det är sorgligt att det är så pass vanligt- och det, så som jag ser det är till allra största del samhället/medias fel.

Kommentarer
Postat av: Carolita

Jag tycker att man kan operera för att förbättra inte för att förändra. Typ som Ashley Simpson som förbättade sitt utseende.. Hon blev inte en helt ny tjej.

Postat av: Sonja

Håller med!

2007-11-19 @ 17:55:24
URL: http://SoosB.blogg.se
Postat av: Emmelie

Jag är för skönhetsoperationer men man behöver ju inte överdriva. Nej, usch företagsekonomi är inte någon höjdare. Jag läser till butikchef med inriktning mot textil och mode.

2007-11-19 @ 18:47:21
URL: http://puffsmode.blogg.se/
Postat av: sofia

hehe aa det är sant förresten jag funderar på att ha ett djurinlägg i min blogg där ni läsare kan
maila en bild på era djur så lägger jag upp det. skulle du vilja vara
med? skriver ett inlägg senare ikväll om det =)

2007-11-19 @ 18:52:02
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Ellen

Det enda det handlar om är ju sitt självförtroende.... Om man inte gillar hur man ser ut så tycker jag man ändå ska vänja sig vid det och börja tycka om sin kropp ändå ! förut har det varit lite si och så med mig och hur jag ser på min kropp, men nu gillar jag den ! och det är skönt

2007-11-20 @ 15:12:51
URL: http://mademoisellevanille.blogg.se
Postat av: Marie

Ja det skulle jag kunna tänka mig. :)

2007-11-20 @ 15:21:15
URL: http://marieguld.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback