Business på stan

Nu har jag varit på äventyr. Bussen till stan kom aldrig så jag promenerade och det är verkligen helt underbart väder idag. Gick bara i klänning och leggings ett bra tag. Känner hur mycket jag saknat värmen nu när det är så fint.
MASSOR med folk på stan..det är både brännbollsyra och marknad, så jag gissar att halva Norrland är här för tillfället. Främst på grund av yran då, inte "marknaden".

Jag gick inom Stadium för att spana på gympadojos och fick med mig ett par hem, vita Reebok Freestyle som jag har tjatat om tidigare. Eftersom jag inte har så stora fötter gick det bra med en juniorstorlek och dom kostade bara 399 kr! Visst måste det finnas två lite olika modeller som liknar varandra, för jag tycker inte att dom här vart så "runda" som vissa är?!



Ikväll blir det kött, pommes och béa till middag följt av partykväll hos Marie. Mys!

Glöm inte att dricka mycket vatten nu i värmen, jag brukar vara dålig på det, men nu sitter jag och hinkar i mig Loka ;)


Kommentarer
Postat av: JoHo

Åh så lyxigt att kunna köpa skor från junioravdelningen! Och smart :p

Postat av: Angelica

Amen kl 8 imorse och de få gånger jag varit ute så har det blåst som attan.. vilket umeå bor du i??

2007-05-26 @ 15:35:46
Postat av: Tessan

Avis jag blir att du kan köpa skor från junioravd, då har man ju råd med många fler skor;) *vill oxå* haha

2007-05-26 @ 16:26:53
URL: http://misstessan.blogg.se
Postat av: Helen

Svar: Jag , min man o dotter ska på en liten nöjestrip med mina föräldrar o 2 bröder med respektive:)Sällan man kan få ihop sådana här små mysresor med alla.
Härligt med fint väder i norr oxå, mina svärföräldra har flytat hem till Sundsvall-Alnö efter 43 år i skåne, dessutom bor min kära svägerska oxå där. Så vi är i norr åtmindstone 1 gng/år:) Ha en trevlig kväll o helg.

2007-05-26 @ 16:39:22
URL: http://qristall.blogg.se
Postat av: Lisa

ett par örhängen kostar 50 kr inkl. frakt :)

2007-05-26 @ 16:58:05
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: Lisa

jag tror TYVÄRR att de innehåller nickel, men man kan ju alltid lacka dem med nagellack så ska det inte vara fullt så farligt ifall man inte är hyperallergisk förstås. örhängen med islverbas kostar lika mkt (50 kr inkl. frakt)

2007-05-26 @ 17:06:19
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: matilda

snygga skor !

2007-05-26 @ 18:18:07
URL: http://miliz.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback