Prison Break i verklighet och på TV idag

Ikväll är jag riktigt förbannad. Att det jädrans internet aldrig kan fungera. Antingen så är det problem på A:s dator eller på min....idag såklart på min. Har varit på jobbet i över 9 timmar, kommer hem och vill sitta lite framför min kära dator...men då fungerar inte internet - vilket gör envisa mig krigslysten och jag spenderar en timme med att försöka laga den sablans anslutningen + att mitt humör nu är ganska risigt. Är rätt trött dessutom.

Rymlingar har vart i farten här i Umeå idag. Fick uppleva lite äventyr när polisen kom till jobbet och letade efter dom. Som tur var greps den sista en liten stund efter det. Jag fattar inte hur det kan vara så lätt för tre snubbar att sticka iväg från en anstalt? Fast det är klart, se på Prison Break - dom var 7 (eller var det 8) som lyckades ta sig förbi den massiva bevakningen ;) Skämt åsido, polisen är duktiga som fick tag på dom idag så snabbt!

För övrigt var det rätt lugnt på jobbet så jag hade några minuter över för att beställa ett par supersöta ballerinas från Asos/Nelly:

184631-17

Hoppas, hoppas att dom ska passa. Ligger mellan två storlekar och det beror helt på vad det är för sko, märke, material osv vad jag har för storlek av det ena och det andra.

Nu har A fixat en omellett så jag ska avnjuta den (?) och sen lägga mig raklång på soffan och se på tv. Ha en skön kväll!

Kommentarer
Postat av: Angelica

Om du inte kan ha dem kaaan jag förbarma mig över dem.. :)


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback