..det enklaste sättet är att döda dem allihopa

Shit vad sur jag blir, sitter och hör med ena örat på nyheterna hur någon gubbe, med lite andra ord, säger att han tycker att man bör avliva varenda hund som visar minsta tecken till aggressivitet..och "ta det säkra före det osäkra", detta verkar vara något vår nuvarande kära regering stöttar.
Sådan sjuk syn på djur man har då..i de flesta fall handlar det om ÄGARNA inte om hunden, och så ska djuret straffas med livet för det. Det är väl snarare ägarna som skall "tas bort" isåfall?!
Det finns så många bevis på hundar som har förändrats med hjälp från erfarna hundkunniga människor och eller byte av ägare.. men nej, låt oss avliva dom helt enkelt, utan att ens försöka förändra situationen. Trodde verkligen Sverige var längre kommet än att ha en sådan attityd.. herregud!
Visst jag fattar också att det är allvarligt om en hund har försökt göra utfall mot ett barn tex, det är inget att ta lätt på - men det finns lösningar på vägen mot avlivning.
Det är sjukt hur vi människor värdesätter oss så mycket högre än djuren...

Kommentarer
Postat av: Karin

haha då får vi väl stå ut med låtarna i ett helt år också.. och det värsta är att nu har Anna Books låt också fastnad, vilket jag nästan finner ännu värre:)


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback