Fredag 12.38

Försöker äta mig mätt på "Syfilis" i väntan på lunchen...börjar bli så grymt hungrig, blev inte mycket till frukost imorse. Kändes som att någon hade slagit mig i huvudet med en stor träklubba och supit mig full dessutom..ville inte tro att klockan verkligen ringde på allvar. Nu känner jag mig rätt pigg i alla fall, men hungrig.

På bussen till jobb satt det en afrikansk kvinna strax bredvid mig, hon hade en klänning och turban i samma tyg och det var verkligen så vackert, upptäckte mig själv med att sitta och glo på henne. Hoppas inte hon misstolkade mina stirrande blickar.

Kom precis på att det är helg efter dagens jobb. Har jag inte hunnit reflektera över ens förrens nu. Ikväll blir det definitivt lugnt, ska se på en film vi hyrde på enveckas-hyra, "New York Waiting". Imorrn däremot ska det partajas med några Breezers och glatt folk!

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad har du för sommarplaner? :)

Postat av: Anna

ÅH! Den där kvinnan har jag också åkt buss med... Du åkte 8:an eller 5:an va?

2007-06-29 @ 12:56:15
URL: http://tickys.blogg.se
Postat av: Majsan

Jo utbildningen finns i Lund!Oh jag bor i Mlamö men dte är dte att jag ej har råd att bo kvar i min lägenhete och så om jag börjar plugga.....=)
Ja dte är ett intressant jobb men det är som du skriver att finns det inet tillräckligt med personal så är dte inet kul att jobba.Vissa perioder kan manju bli helt tokig.....Nu känne rjag inte av det på samma vis då jag jobbar natt och alltid jobbar själv,men dom på dagen får ju känna på det ganska ofta.Vikarier som inte kan ett skit,vikarier som säger att dom skall jobba men sen inte dyker upp mm.Sen har vi ju den här biten att det inte har anställts tillräckligt med folk för att verksamheten skall gå runt och då blir ma förbannat sårbar med.....Och inte minst så är ju personalen helt slut!!!!
Kram

2007-06-29 @ 13:43:39
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: Mia

hihi okej :) Nå de blir festival (Luleåkalaset), vara med pojkvännen & vänner, flytta, åka på några marknader osv. ;) Bara slappa och ta det lugnt :)

2007-06-29 @ 14:56:09
URL: http://miizing.blogg.se
Postat av: Ankie

Ja, visst ska det blir skönt med helg! :) Kom på ett till tips till er framtida trip... vad sägs om Lycksele djurpark? Du gillar ju djur och det är ju en bit bort :)

2007-06-29 @ 15:19:58
Postat av: Linn

okej, tack för tipset!

2007-06-29 @ 17:22:10
URL: http://musiclinn.blogg.se
Postat av: Anonym

ha en bra kväll!

2007-06-29 @ 18:15:28
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Tessan

haha var du tvungen att länka till en bild med frukten på ifall man skulle va osäker på vad du åt...?! sjukdom/frukt...svårt att avgöra;)

2007-06-29 @ 20:36:17
URL: http://misstessan.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback