Lingonberrydrink

Jag är en sann tidsoptimist.."hinna tvätta allt till klockan fyra". En timme återstår och jag har kvar högar med 30-graderstvätt i olika kulörer, något gult enstaka plagg som inte passar ihop med de andra färgerna. A skrattar åt mig och tycker att man faktiskt kan blanda allt, men nej.. tänk gult & rosa, det funkar bara inte.

Iskallt ute efter promenaden så jag värmer upp mig med varm lingondricka och blomprydda innetofflor (slipperidodey, slipperihey):

image2000

Kommentarer
Postat av: stina

Svar: Bärlager är typ grus blandat med sten. Det är det man lägger vägar med och sen lägger man asfalt ovanpå..

Klart du kan blanda gult och rosa, särskilt om du bara ska tvätta på 30 grader..

Postat av: Helena J

Jo, gult och rosa kan blandas, tjejen. ;-)

2007-12-12 @ 17:37:17
Postat av: Pernilla

Haha, jag hade nog blandat gult och rosa faktiskt - det är trots allt relativt snarlika färger om man tänker på tvätten - särskilt om det är ljusa färger. Men alla tvättar vi olika :) Jättesöta tofflor i alla fall!

Åh, så mysigt med en liten en. De saknar i min släkt - jag har en nioårig kusin, som är den yngsta av de jag brukar träffa. Har även sysslingar som är yngre men de träffar jag verkligen aldrig. Bebisar är ju så mysigt :) Vilket datum åker ni ner?

Ha en bra kväll!

2007-12-12 @ 17:45:06
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: therre

Haha, jag är typ likadan ;) En mörkt, en vitt och en rosa typ ;) Sedan ska det ju vara 30, 40 o 60 grader. Men har varit värre o liksom tvättat svart med svart, färgat med färgat (med undantag för rosa - har en dotter o älskar rosa så jag fyller flera rosa maskiner. hehe).

Jag tror man kan blanda mer än man tror ;)

2007-12-12 @ 18:15:52
URL: http://www.therre.se
Postat av: Aleya

Jag är en sådan som blandar allt möjligt i tvättmaskinen. Vitt med svart och rött med gult.. Ja jag sätter allt i en maskin helt enkelt. Om det inte är något nytt eller något jag är rädd om, då får det tvättas för sig själv i 30 graders maskin. Och ännu har jag inte förstört något plagg.

2007-12-13 @ 13:27:42
URL: http://aleya.webblogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback