Pink & black

Det är något allvarligt fel på mig. Vi var på stan, och jag var inte det minsta shoppingsugen. Jag är så förslappad av semestern att det nästan känns lite jobbigt när jag blir separerad från soffan. Det är nog tur att allvaret börjar snart igen! Med start på torsdag då jag ska jobba. Sedan på lördag kommer jag få mig en rejäl uppstigningschock..från att ha gått upp vid 13-tiden de senaste dagarna till att kliva upp 06.00.

Trots att shoppingsuget inte infann sig så inhandlades i alla fall en kjol. En styck satinkjol från Gina Tricot. Ett riktigt impulsköp, så det återstår att se om den kommer behållas.

image1172
Även på bild: kort till A´s världens-sötaste-systerdotter samt min lipglosspresent.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Juicy Tube är mitt favorit läppglans, det hur bra som helst! ;)

Postat av: SantaCarolina

Juivy Tubes is da shit! Finns inget bättre glans...
Behåll kjolen! Den ser stylish ut!

2007-08-28 @ 17:30:59
URL: http://santacarolina.blogg.se
Postat av: Tessan

Kollade också på den kjolen! Men avstog med tanke på upcoming resa...men väldigt användbar så tycker absolut du ska behålla den!

2007-08-28 @ 18:18:15
URL: http://misstessan.blogg.se
Postat av: Carro

Kjolen var nice , hoppas den är en keeper :D

2007-08-28 @ 18:18:38
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Anna L

kjolen ser fin ut..även läppglanset. Du man skall ta vara på de tillfällen när man inte känner för att shoppa...jag blir alltid så stolt över mig själv när sånt händer..inser dock snabbt att det inte beror på mig utan att där inte fanns ngt jag ville köpa, hade det funnits hade jag ju handlat..haha. Jag gick in på H&M på min lunch idag...har fått hem 20% på alla damkläder fram tills den 28..idag. Så, in på jakt...prova 8 plagg men inget funka...alls..o jag va stolt när jag gick ut..men åter igen...way...hade där funnits hade jag köpt..men det känns bättre att tänka så ju haha. TACK för söta kommentar om min jobboutfit. Jag driver ett café. I mitt cafe jobbar 6st förståndshandikappade som jag handleder och som jobbar "för" mig. Vi har middags buffe, frukost buffe, fika..godis m.m. ...börjar bli väldigt trött på det o söker mig vidare..är slitsamt att sköta själv samt att 6st psykist förståndshandikappade kräver min uppmärksamhet hela tiden, samt kunder samt allt det praktiska...men men, bättre än inget..men 6år börja kännas och utmaningen finns inte kvar. Förlåt för långa inlägg. uppskattar du fråga :)HA EN TOPPEN KVÄLL-KRAM ANNA

2007-08-28 @ 18:44:32
URL: http://enoka.mikamusik.se
Postat av: fredriqa

jag gillar dom byxerna har inte vågat prova dom än...köpte ett sånt kort till min mamma nu när hon fyllde år faktist. dom hade så fula kort på konsum så det blev ett prinsesskort :)

2007-08-28 @ 20:46:45
URL: http://fredriqa.blogg.se
Postat av: Linnea

Älskar det där läppglanset! :)

2007-08-28 @ 21:06:19
URL: http://linneadruid.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback