Måndag kväll

Det är kolsvart ute, blixtrar, dundrar och ösregnar. Jag har kurat ihop mig i soffan och läste precis sista raden i Mias systrar. Sträckläste den, fällde ett par tårar och blev förbannad -precis som i de tidigare böckerna med Mia Eriksson. En bok att rekommendera, även för dem som inte läst hela "serien" då denna är mer fristående.

A kom hem ikväll efter jobbresa till Stockholm/Uppsala. Nu blir det mer tid tillsammans i veckan, har knappt setts de senaste dagarna så det ser jag fram emot. En liten present hade han med sig också..trots ständigt suckande över att jag har alldeles för många lipgloss så vart det just ett sådant han hade i bakfickan. Det är kärlek det.

Kommentarer
Postat av: Matilda

mysigt o ligga o läsa när de åskar & regnar !

Postat av: Anna L

Hoppas ni får det mysigt i veckan. Lipgloss kan man aldrig få för mkt av hihi
kram kram Anna

2007-08-27 @ 22:28:24
URL: http://enoka.mikamusik.se
Postat av: Nohadra

ååh, alltid skönt att läsa en bok och ligga i sin soffa och mysa när det ösregnar ute. Men tråkigt med vädret de senaste dagarna.
kram!

2007-08-27 @ 22:33:59
URL: http://nohadras.blogg.se
Postat av: jessica

Nu har en ny butik öppnat på nätet som är återförsäljare för Odd molly. Vi har några få varor kvar i butiken så kika gärna in och fynda. Lagret kommer att utökas med tiden och vår nästa leverans väntas i December.
Jag ser fram emot att du kikar in.
Mvh Jessica/Country-dreams.se

2007-08-27 @ 23:07:04
URL: http://country-dreams.se
Postat av: AmandaB

Köpte Mias hemlighet idag. Är "Mias systrar" delen efter?

2007-08-27 @ 23:37:47
URL: http://www.amandabacktorp.blogg.se
Postat av: Emma

Aw, vad söt han är. Vädret har verkligen varit sugigt idag. Tur att vi spenderade dagen inomhus och lekte av oss ordentligt, tss. Hoppas att allt är bra med dig raring. Kram!

2007-08-28 @ 00:57:28
URL: http://etornqvist.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback