Insikt

Jag hade en tanke. Den var att så snart jag hade lägenheten för mig själv skulle jag sitta på balkongen och dricka något gott, jag skulle duscha och fixa naglarna och bla bla bla. Allt sånt där som ingår i sk egentid. Istället känner jag mig som en fyrabarnsmamma som sitter här i mina halvsvettiga kläder och pustar ut efter två maskiners tvätt, disk och annan städning. Det kändes liksom så fel att bara lyxa när hemmet är ett kaos.
Min lärdom av den här veckan (fyra personers mat, disk, tvätt och skräp) är att inte skaffa barn ifall vi inte har så pass gott om pengar att vi kan anställa någon som tar hand om minst hälften av alla göromål. Eller så ska barnen alltid vara sådär lagom små, så att dem bara äter lite och inte kan skita ner så mycket.
 


Kommentarer
Postat av: Guldregn

Jag vet hur du menar. Ibland kan jag inte förstå hur min pojkvän och jag lyckas ställa till med så mycket kaos som vi gör. Vi är ju bara två personer men det blir ändå mycket disk och sopor och katten är ju mästare på att håra ner så det blir mycket att städa också =). Hoppas du får lite egentid idag i alla fall =).

Postat av: Kicko

Men ANNA! Inte är du för hushållsnära tjänster?

2007-08-20 @ 15:29:57

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback