New York, New York

Har tuggat i mig en barnpizza Hawaii + champinjoner och har fortfarande huvudvärk. Jag klarar inte av alkohol längre, blir helt kass bara av ett par glas.

Till ett roligare ämne; sambon och jag har pratat om att ändra resrutten från västkusten till New York istället. Den resan vi tänkte oss till en början verkar inte gå under sommaren och vi vill hemskt gärna till NY också. En vecka under sommaren, bara tanken på det gör mig alldeles sprallig & glad!

Men nu vill jag gärna ha er hjälp. Var i New York ska man bo? Du kanske rentav har hotelltips?

image2117
image2118

(Bilder lånade från
swansons.se)

Kommentarer
Postat av: Evelina

jag har hört att ny är världens smutsigaste stad, men jag vill med dit nån gång =) fast florida lockar nog mig mer på västkusten =)
hur mkt kostar det att resa till ny?

kram

Postat av: Jenni

Fick ni inte T´s egna NY-guide...? :)

2008-01-06 @ 20:56:29
URL: http://missjenni.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag vill också till New York. Kan ni packa ner mig i er väska? :D

2008-01-06 @ 21:18:16
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Sanna

New York är en underbar stad! :)

2008-01-06 @ 23:41:36
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: Carro

Fy tusan vad roligt att åka till New York !

2008-01-07 @ 13:09:59
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Sanna

Vi bodde på Crown Plaza at United Nations. Lagom gångavstånd till times square. Inget är dock långt bort i NY :) Vi var där på försommaren (mitten av maj) och det var perfekt tid att åka dit. Vet att Swansons har massa bra hotell vi fick dock åka med Ving eftersom allt med Swansons var fullbokat :)

2008-01-07 @ 23:14:57
URL: http://gwanii.blogg.se
Postat av: issa

va i NY nu över nyår! det va såååå kul! kan inte beskriva med ord hur roligt det var.. jag vill åka dit igen! jag åkte med jobbet så jag behövde ju inte bry mej om att boka hotell osv.. men vi bodde på ett som hette roger smith. helt ok! tänkte boka en resa nu i vår men det är jäkligt dyrt tycker jag och krångligt med hotell.. det där med att det är smutsigt i NY.. så skulle jag inte beskriva det. MEN dom har ingen sopsortering alls.. allt hamnar i samma påse och sen slänger dom bara ut det på trottoaren så det stinker rätt bra på endel ställen eftersom soporna bara ligger där. men annars tycker jag inte att det va smutsigt! bara superkul! åk dit!:) www.ilovenewyork.se är en bra sida.. kika in där!

2008-01-17 @ 11:51:34
URL: http://hallonpersika.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback