Kanelbullar och observationer

image1491Ni har inte missat att det är Kanelbullens dag väl? En dag där man utan dåligt samvete kan äta hur mycket bullar man vill är en perfekt dag i mina ögon. Än så länge har jag bara hunnit med en på 10-fikat...men det är många timmar kvar av dygnet!

Med anledning av kursen vi läser nu så ska Miss Mary och jag senare i eftermiddag bege oss till vår observationsplats och i ett par timmar sitta med papper och penna och helt enkelt observera. Sånt här tycker jag är kul! Vi har dessutom valt en ganska actionfylld plats vilket gör det extra spännande. Ska packa väskan full med kaffethermos, mackor och lite fruttas.

Kommentarer
Postat av: Jim

En tjej i klassen hade köpt en jättebulle och bjöd på den, för att det var kanelbullens dag, vilket jag inte kände till.

Postat av: contaqt

hehe.. nä, inget studiemedel att spendera.. jag har lön, men jag ska flytta nu så alla mina pengar kommer gå till att köpa inredning.. har spanat in en massa dyra möbler.. hehe.. har du hela släkten i skåne då? din kille också? då förstår jag att ni vill åka ner..

2007-10-04 @ 14:17:11
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: fanny

aldrig att jag glömmer
:D

2007-10-04 @ 16:13:48
URL: http://duvetfanny.blogg.se
Postat av: Tobias

Aldrig att jag skulle glömma :)

2007-10-04 @ 17:00:53
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback