Nobody said it was easy

image1903Kämpar mig genom en lång och småstilt rapport på engelska till uppsatsen. Skriver anteckningar på svengelska och funderar på en helhet. För varje kurs vi läser hade jag velat ha en expert boende i vårt gästrum som jag kunde rådfråga direkt, skitjobbigt att behöva vänta tills nästa handledning ju. Jag vill göra allt helst igår!

Glöm inte mysfilmen Under Toscanas sol som går på femman 20.00!

Kommentarer
Postat av: Elisabet

ja det skulle vara en bra idé med en egen expert! Ha en bra kväll!

Postat av: Pernilla

Ja, jag tänkte faktiskt det också - i och med jul och nyår ökas utbudet enormt, så jag borde ju kunna hitta något som i alla fall känns okej :)

Konstigt att ni inte får välja er egen praktik. Det brukar man ju alltid få. Vi har ingen praktik alls vilket känns otroligt tråkigt, för då hade jag med ens känt att utbildningen var mer seriös. Det har pratats om att införa en frivillig praktik-termin, men det lär ju bli efter vår examen i så fall. Synd, för jag tycker det hade givit mig mycket. Men, men.. Man får fixa det på eget sätt antar jag :)

Det är Heleneholmskolan (Malmö) som sätter upp en julkonsert med några gästartister, däribland Erik Segerstedt. Då den mannen råkar vara en liten favorit hos mig kände jag att jag var tvungen att gå dit. Och så blir det alltså :D

2007-11-25 @ 19:52:53
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: sofia

den filmen ska jag söndagsmysa med :)

2007-11-25 @ 20:27:07
URL: http://millstones.blogg.se
Postat av: Marie

Nej den fick man verkligen inte missa :)

2007-11-26 @ 16:14:50
URL: http://marieguld.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback