Måndag

Se det här framför dig: det har snöat typ flera meter snö, sen blir det plusgrader och det börjar smälta. Antingen är det is eller tjockt med slask precis överallt. Där bokstavligt talat halkar du dig fram i dina stövlar som inte är vattentäta och känner hur fötterna blir blötare och blötare. En av anledningarna till att jag gillar Norrland är just de riktiga vintrarna med ordentligt med snö, men vad är det här?

Nåväl, nu är jag inne i värmen med duntofflor på fötterna och jag är så trött. Var pigg som en mört inatt och hade inte alls lust att sova så jag låg och läste istället, somnade vid tre kanske, strax före nio var det bara att skutta upp och halka till skolan.
Dags för dagens första kopp kaffe, so long!

Kommentarer
Postat av: Lisa

samma här å ut och skott måste jag, denna tunga hemska blötsnö...pust och stön!

Postat av: sofia

Det är tråkigt när det blir plusgrader och allt smälter :(

2007-12-03 @ 13:27:11
URL: http://millstones.blogg.se
Postat av: Sanna

är också as trött..

2007-12-03 @ 15:26:54
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Aleya

Här i Uppsala försvann all is/snö natten till lördag. Men det passar mig bra. När man ska cykla t o r jobbet varje får det gärna vara barmark. Men när jag åker till Norrbotten för att fira jul hoppas jag det ligger massor av snö på marken!

2007-12-03 @ 15:36:42
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: Jim

För trejde gången har snön försvunnit från Uppsala. När jag gick till skolan, halv åtta imorse, så fanns det ingen snö på marken mer.

2007-12-03 @ 16:53:44
URL: http://lagerlof.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback