Julmarknad

Vi hann i sista stund innan julemarknaden stängde, mysigt med alla marshaller, pyssliga prylar och dofter. Godast var renkebabeb med varm lingondricka. Mmm.

image1995
Snart är det middagsdags igen, A gör ugnsbakad falukorv (mmm igen), men först ska jag skrapa triss- och skrapbingolotterna jag fått, håll tummarna!
Just det, missa inte Love Actually på femman om en kvart. Perfekt söndagsfilm!

Kommentarer
Postat av: sofia

Åh vad mysigt med julmarknad! Nästan like mysigt som love actually en söndagskväll ;)

Postat av: Pernilla

Åh, så mysigt med julmarknad! Jag missade den här hemma, men strövade lite i Malmö förra lördagen när det var julmys - är verkligen en särskilt känsla det där med julmarknad.

Glorias äppleträdgård har jag aldrig hört talas om..tror jag. Men det lät spännande, så när jag får tillfälle ska jag definitivt besöka det. Äppleglögg lät gott - jag har gjort min egen barnvänliga sort med varm äpplejuice och kanel och nejlikor. Det var också gott, men kan knappast klassas som glögg när jag tänker efter :)

Du måste prova fullkornspepparkakor. Jag var också skeptisk när jag provade det för några år sedan, men sedan har jag varit fast. De är så krispiga och smakar mycket mer.. Men vanliga är också goda :)

Ja, Kate Walsh är super. Jag följer även hennes Spin-off Private Practice. Har du sett det? Gör det annars - den serien är faktiskt värd en eloge! :)

2007-12-09 @ 20:30:04
URL: http://pernillah.tjejsajten.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback