Rabatt och gratis är godast!

Eftersom min efterlängtade klänning från asos var så ugly så har jag ju såklart skickat tillbaks den, och som kompensation hittade jag två söta saker som jag beställde igår (så nu är jag glad igen). Och det bästa av allt, när jag skapade ett konto så låg det i min varukorg 150 kr i rabatt + ett gratis påslakansset. Så för sakerna inklusive frakt blev det bara 197 kr!

image45
För en stund sedan kom en dude med ett nytt kyl & frys till oss med. Han ringde på min mobil när vi låg och sov och sa något knappt hörbart om att han skulle komma med kylen och jag fattade verkligen ingenting och varför han ringde på min mobil när vi hade gett A:s nummer till dom för ett tag sedan. En stund senare när jag var i lite mer vaket tillstånd brummade han in framför porten och kom iaf släpandes på den nya. Så nu är vårt kök så fräscht så, om man bortser från diverese smulor, hundmat och frukostrester här och var då...

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jo vi brukar träna på det ibland. Men jag använder mig oftast av betong grisar eller bänkar. Hon tycker att det är jätteroligt! Våra Bus-Fior!

Postat av: Anna

Snygg klänning!

2007-04-03 @ 17:39:12
URL: http://missanna.blogg.se
Postat av: Sanna

Den klänningen är verkligen söt :)

2007-04-04 @ 07:31:57
URL: http://saajna.blogg.se
Postat av: Olivja :)

oh, va söt klänning! =)

2007-04-04 @ 18:53:17
URL: http://olivjashining.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback