Ett av alla fantastiska regeringsförslag

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1045207,00.html

Daahh... vad trodde folk egentligen när dom röstade fram Fredde och gänget?

Kommentarer
Postat av: sabine

ajdå:/ vilken klänning beställde du? jag vill ha en tunika därifrån, fast nu vågar jag nästan inte (A) jag har bara beställt skor å ett halsband än .

Postat av: Sanna

Hotell + flyg var faktiskt billigt mot för vad man kan tro. Vi betalade 7000kr/per för tors-sön med flyg och hotell (4-stjärnigt). Men då bokade jag med kort varsel så fick inte billigaste platserna på flyget etc. En arbetskompis var i NY på weekend 2 månader tidigare och bodde på samma hotell som oss dom fick betala 5500/pers med flyg. SAS flyger direkt från Arlanda med perfekta tider (lämnar Arlanda 11.00 och du är i NY 13.00 tack vare tidsskillnaden) men Air France och KLM brukar vara billigare. Ticket resebyrå är jättebra på att boka flyg+hotell :) Priserna på mat och sånt är bättre i NY än ex Stockholm, men man måste tänka på att moms inte står med i priset men man måste betala det ändå samt att dricks alltid ges :)
Hoppas att du kommer iväg dit någon gång det är så värt det. Vi åkte förresten i mitten av maj, helt perfekt årstid...

2007-04-13 @ 20:31:42
URL: http://gwanii.blogg.se
Postat av: Sanna

Bodde på 42nd street nere vid FN skrapan. helt perfekt, 5 min promenad till Times Square :) De flesta hotellen ligger faktiskt bra på manhattan. Vi åkte sön-tors. Tidsskillnaden gör ju att du får nästan hela tors i NY också men du kommer inte hem förrän på måndagen :)

2007-04-13 @ 23:06:07
URL: http://gwanii.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback