Kära blogg

18 januari 2009. Det har varit mängder med tankar och känslor under dessa knappt tre veckor av det nya året. Det har varit långa dagar, och korta dagar. Jag har gått ner 3 kilo trots allt julgodis, utbildningens sista tenta är gjord - och framförallt, det som har upptagit mestadels av mina tankar är beslutet som A och jag har tagit. Vi ska separera och han flyttar ner till Skåne om inte lång tid. Som ni säkert förstår kommer jag inte gå in på några detaljer här, en separation är så väldigt känslig och privat. Hur som är det inte lätta grejer.. I helgen har vi börjat packa. Det är inte som vilken flytt som helst, det är nästan 5 års liv som packas ihop. Det går inte att inte beröras av det. Men i slutändan handlar det om vad man tror är det rätta just nu och att se möjligheter. Jag tänker då inte leva mitt liv genom att bara se det som gör ont. Det varken kan eller vill jag. Imorgon börjar en ny vecka, och jag ska göra den så bra som möjligt.

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej hej!

Men tack, va snäll du är, glad blir jag :)

Måste kännas underbart att ha gjort sista tentan?

Trist med seperationen :S Förstår om det känns jobbigt!!

Kram!

Postat av: Frida

Jepp du har en VIP plats i festar gänget så for festhumöret känns ok. Lite fuldans på dansgolvet kan vara värsta terapin :)Lycka till´i morgon nu

2009-01-18 @ 19:15:21
URL: http://frida07.blogg.se/
Postat av: JoHo

VÄNNEN!! Här kommer en jättekram från mig i jobbiga tider... usch, även om beslutet antagligen är "det enda rätta" så är det förstås skitjobbigt ändå. Men heja dig, rätt inställning! :D

2009-01-18 @ 19:50:55
URL: http://www.snartvuxen.blogspot
Postat av: Katja

Usch vad trist att ni ska separera efter 5 år. Måste vara mycket jobbigt! :( Förstår verkligen att du inte haft tid o lust att blogga alls, man vill ju inte vara för personlig i bloggen heller.Skönt att du är klar med tentorna, är du klar med utbildningen också?Här flyter livet på. Ny kurs imorgon i webbdesign. Suck! :P Jag vill ha lov!

2009-01-18 @ 20:41:05
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Helena J

Usch då.. det här var ju inga roliga nyheter. Men det är ju alltid bra om man kan komma fram till detta tillsammans och förhoppningsvis också skiljas som vänner. Ert beslut känns genomtänkt. :-) You go girl. :-)2009-01-19 @ 19:36:03
Postat av: Fanny

Tråkigt att höra, Anna. Vore konstigt om det inte kändes tungt, även om det är rätt beslut för båda. Fem år innebär fem år av fina minnen som man inte vill lämna bakom sig. Kram!

2009-01-20 @ 10:05:26
Postat av: Pernilla

Det var tråkigt att höra! Jag vet precis hur det känns! Om än jag inte vet vad som har hänt er, så kan jag bara tala utifrån min egen erfarenhet och säga att man måste göra det som känns bäst - även om det gör ont. Jag hoppas att det trots omständigheterna är bra med dig - jag skänker dig många tankar och kramar härifrån mitt Skåneland! Kramar!

2009-01-21 @ 12:41:26
URL: http://pernillah.devote.se
Postat av: Jenny

Hej Anna! Det var länge sedan jag kikade in här men kollade igenom mina gamla inlägg och hittade din länk...

Tråkigt att läsa om separationen men när beslutet väl är fattat brukar det bara bli bättre även om det tar läskigt lång tid ibland.

Stor kram!

2009-01-26 @ 09:21:35
URL: http://jennysundin.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hej gumman!

förstår att du inte prioriterat bloggen på sistone när privatlivet varit kämpigt!

det kan inte ha varit ett lätt beslut och jag förstår om det känns tungt emellanåt - 5 år är LÅNG tid!

skickar lite styrkekramar till dig!

2009-01-27 @ 23:39:33
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Aleya

Usch vad tråkigt, uppbrott är aldrig enkla. Hoppas februari blir lättare för dig.

2009-01-30 @ 20:54:48
URL: http://aleya.webblogg.se/
Postat av: Helene

Säger inte så mkt utan bara kramar om dig...

Håller hårt

2009-01-30 @ 21:19:40
URL: http://heleneantonsson.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback