Flytta?

Nu börjar jag bli lite nervös här. Vi har tackat ja till en lägenhet som vi inte har sett. När vi tackade jag stod vi på typ femte plats så det var sådär att ja men vi kommer ändå aldrig få den, vi chansar och kör på. Nu plötsligt är vi på andra plats och det är fem timmar kvar för dom på första plats att bestämma sig. Tackar dom nej eller struntar i att svara så är det vår och vi måste flytta dit. Så himla inte-Anna att göra en sån sak utan att noga ha tittat på lägenheten och kollat upp allt kring den innan. Å andra sidan är det inte sådär enormt dramatiskt med tanke på att den är belägen i huset bredvid det vi bor nu. Men ändå! Vill veta nu nu! Bakgrundsinfo till varför man tackar ja till en lägenhet man inte ens sett: hyran är 2000 kr lägre än den vi har nu och området detsamma. Mycket lockande för min studentekonomi. MEN, tänk om det är värsta råtthållet med mögeldoft och neongröna väggar i varje rum? Okej, nu börjar verkligen paniken smyga sig på.. Vad har vi (med betoning på jag som den drivande personen i det här) gjort?


Kommentarer
Postat av: Frida

Ooooh Anna goes våglig :P Mögeldoften går att klaga på, neongröna väggar går att måla. Jag håller tunmarna för att ni får den + att den är kanon :)

Postat av: Pernilla

Nej, men det där kan ju bli spännande - det kanske är världens drömlya? Tänk positivt nu :)



Jo, jag kan tänka mig att du som läser till socionom har lärt dig en del - det gjorde jag också det första året..okej lite därefter också, men den här sista terminen har jag inte lärt mig någonting i princip. Känns trist :(

2008-11-03 @ 20:53:47
URL: http://pernillah.devote.se
Postat av: Anders

Jag kan tänka mig att bo på en soptipp, så länge jag får bo med dig älskling. Älskar dig.

2008-11-03 @ 21:04:56
URL: http://skaneandy.blogg.se/
Postat av: Emelie

Spännande och se om ni får lägenheten nu :D

2008-11-03 @ 21:25:50
URL: http://celebratelife.blogg.se/
Postat av: Katja

men måste ni ta den om de andra skippar? man måste ju kunna ändra sig, eller? det kan ju inte va så illa ändå. och 2000kr mindre är mycket pengar!



fina bilder ja hade vaaa? :)

2008-11-03 @ 21:38:54
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Katja

mmmhm! fast det var mest maräng, o grädde o blåbär.

2008-11-03 @ 21:43:10
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

oo ja det var ju stor skillnad på hyran så då förstår jag varför ni ville flytta =)



kramis

2008-11-05 @ 13:19:38
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback