Tropisk hetta

Idag ar det sa varmt sa varmt, vi at en fantastiskt god breakfast pa delin vi hittade igar (las vaskgrabbarna rekommenderade) och promenerade sen soderut for att kopa kamerabatterier och besoka American Apparel. Hamnade i en skobutik dar jag hittade grymma skor pa 70% rea. Gick en vanda genom Madison Square Park for att halsa pa the squirreells men dom var borta. Dom gommer sig formodligen for varmen.
Idag ska vi aka pa busstur till uptown och hoppa av vid Central Park (jag vill ut och ro), sen blir det Sex and the City-filmen och ikvall nagon form av festligheter. Finns sa otroligt mycket har man vill gora, hade kunnat bo har ett ar och anda inte ha gjort allt skulle jag tro.
Igarkvall nar jag tvattade av ansiktet blev bomullstussen seriost helt gra - sa mycket skit i luften. Folk som bor har lar ga pa SPA sadar en gang i veckan for att rensa ut och rengora ordentligt. Jag har an sa lange nojt mig med nagelforlangning.
Ska dricka upp mitt te och sen ska vi ut pa Manhattans gator igen!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja, det är verkligen helt sjukt vad smutsigt det är i storstäderna. Minns när jag var i Bangkok - likadant där. Man snöt mer eller mindre ut smuts. Tänk att bo i det i hela sitt liv. Kan ju inte vara helt hälsosamt.



Hoppas att allting är bra med er! Kram!


Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback