Golfing

Den där A ska alltid vinna över mig! Spelade halva banan - det var jämt, så gör jag en hole-in-one och tänker HAHA nu är det kört för dig! Tro inte han gör en likadan sen och efter det går det bara nerför. Jag fick iaf stilpoäng för mitt fina hopp (se här nedan).






Kommentarer
Postat av: Evelina - blivande brud <3

haha sådär är det för mig med, TROR att jag ska vinna för det går ju såå bra ett tag... men nej, F vinner alltid!



jo då, vi testar att ha dom lite lösa för de tycker ju det är så skönt de små missarna. vi bor ju på bottenplan med så det är lätt för dom att komma in igen!

kram

Postat av: Pernilla

Åh, jag vill också spela minigolf. Det ska jag övertala min vän till imorgon. Gjorde det inte en enda gång förra sommaren. Skandal!



Ja, jag ser också jackan som ett fynd. Det är som du säger - i affär hade jag fått betala så mycket mer. Men på Tradera känns allting över 100 kronor dyrt :P



Ja, jag var på Kvinnojouren i tisdags och det gick bara bra. Jag ska börja gå en kurs i september (på min födelsedag!) och sju veckor framöver sen ska jag börja jobba där ideellt, så får vi se vad det leder till. Känns klart trist att det inte är en anställning med tanke på vad det är vad jag vill jobba med, men man måste ju börja någonstans :)



Kram!

2008-06-06 @ 18:20:40
URL: http://pernillah.devote.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback