Svart & rosa

Jag har fortfarnade INTE fått studiemedlet, men det ska vara på gång nu. Med hjälp av min kära A kunde jag/vi shoppa lite smått i helgen i alla fall. En svart enkel kjol har jag letat efter och hittade en på Gina, lite lite för stor, annars var den perfekt. Hårband, hårklämmor och halsbandet var rea-fynd för 5 kronor styck. Kitschiga ramar från Hemtex var på rea med.
image2261


Kommentarer
Postat av: teddy

snygga saker du inhandlat :) Visst är det lite som terapi??? Ramen var skitsnygg - älskar färgen :)
Jag har ingen släkt här i sverige. Lite i norge och så är resten i bulgarien. Det kan bli lite ensamt men man hinner ju knappast umgås med familjen så då gör det inte så mycket.
Dock saknar jag min far-mor väldigt mycket...
Nu önskar jag dig en fin måndagskväll :)

kramis

Postat av: Pernilla

Jo, jag tror de fanns på nätet, men jag har så svårt för att beställa byxor... Risken är också att de blir för stora i benen i en större storlek. Men jag vet att de ska ha andra varianter, så jag får väl kolla lite mer när...nästa csn kommer :D Stackars dig som inte har fått ditt än - kan dock trösta dig med att mina pengar snart är slut :D Vad ska du handla för kul?

Men absolut - middag och mys går precis lika bra. Ibland ska man göra allting så avancerat, men det behöver ju faktiskt inte vara det. Gå och sätt er på någon mysig pianobar och ät middag och lyssna på lite underhållande musik - går minst sagt lika bra :)

2008-01-28 @ 21:38:47
URL: http://pernillah.tjejsajten.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback