Sen uppstigning & nybakat bröd

Hade utan problem kunnat ligga i sängen ett par timmar till, känns så kallt idag. Men har man hund så kan man inte alltid göra som man känner för. Så jag är uppe, har ätit frukost bestående av nybakat bröd och äppeljuice som A varit och handlat.

Det här möttes jag av för några dagar sedan när jag gick in i vardagsrummet. Idag: lite gråare och nu ser jag att det snöar så smått med. Vad gör ni idag?

image2133

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja, att ha en bra kamera är verkligen en fördel när man ska åka på semester - särskilt om man ska åka till en plats som USA. Turligt nog finns det ju faktiskt en hel del billigare, men bra, digitala systemkameror idag. Tänk så dyra de var när de kom ut - nu kan man ju få en för samma pris som en vanlig digitalkamera. Ja, när jag blir rik ska jag investera i båda :D

Postat av: Pernilla

Jag hade också Malm innan. När jag köpte den tyckte jag det var den snyggaste sängen i världen, men jag tröttnade ganska fort. Tycker det är väldigt jobbigt att den är så låg dessutom - att sova i höga sängar är mycket skönare :)

Äh, jag ska bara hem till en kompis, så det är minsann inget spännande äventyr, men det kan vara trevligt ändå :D Men visst hade det varit häftigare om jag bara stack till Västindien eller något utan att säga något? ;)

2008-01-08 @ 15:34:41
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Aleya

Jag har idag fått lära mig hur ett kattbett känns, flugit ner till Uppsala, sett min nya lägenhet och ska nu ta en tidig kväll.

2008-01-08 @ 21:43:50
URL: http://aleya.webblogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback