Semmelfika

Även när man har tentaplugg behöver man ju paus för påfyllning av energi & vad är inte mer rätt än att fika en semla idag (som dessutom bara stod i kylen och väntade på mig):

image2304

.."om jag tittar på matte med den här ledsna blicken, så kanske jag får smaka?"

image2305

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahaha , AW. Vad söööööt hon är! Gott med semla, åt 2 st igår jag, så idag behöver jag ingen ;) kraaaaaaam

Postat av: Anna

nnaawww vilken sötnos, vill pussa på massor ^^
haha jag är galen när det gäller djur :)

Jag tror att mycket i det hela, oavsett om man ville ha förändring eller inte, så är det tyvärr mycket okunskap, hade man vetat bättre så kanske man hade tagit två steg tillbaka.

Jag är inte alls insatt i politiken så mycket, men jag vet vad jag tycker och tänker, tyvärr är det bara enstaka egenskaper hos varje parti som tilltalar mig, det är flera som idag brister på sitt sätt. Kanske skulle man behöva starta ett nytt parti, där man plockar delar från varje. Så länge man inte vet vad man ska rösta på, då är det ju bättre att låta bli, för inte vill man ha ett misstags parti i makten.

2008-02-05 @ 17:03:51
URL: http://eenough.blogg.se/
Postat av: Aleya

Hehe vilken sötnos!

2008-02-05 @ 17:31:31
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: Anna

Ärligt talat så tror jag det finns en poäng i bådas tankar. Vet man vilka positiva delar som tillhör vilket parti, då SKA man ju självfallet rösta på det som ligger närmast. Men som jag och kanske många andra, som verkligen inte är insatta, som besitter en stor okunskap, som knappt kan skilja på vilken positiv egenskap som tillhör vad då blir det väldigt svårt. Jag kan inte enns namnen på alla partier eller vem som tillhör vad. Mycket för att jag har ett så stort ointresse för dagens pack som inte enns vet vad dom snackar om.

Jag tror som sagt att ett nytt parti där man plockar dessa bättre egenskper skulle locka större intresse hos människor, att faktiskt vilja veta mera och faktiskt rösta rätt, inte bara ta något från luften och sen får man slicka sina egna sår för man inte visste bättre. Det tragiska är ju att så många blir utsatta, det är inte bara enns egna felval, utan det drabbar hela svenska folket. Misstag är till för att läras utav, men risken finns att det händer IGEN, OM man inte försöker lära ut lite mera om vad som är vad. Varför inte göra det till ett skolämne, det är i alla fall något jag aldrig fick lära mig och som jag hade uppskattat idag, att ta reda på egen fakta funkar till en viss del, men det håller inte inte i längden då mycket fakta ofta är vilseledande, många partier gör att för att komma till mållinjen, man t om tar till lögner och falska löften så många går på.

Ja, dom var underbara! Det är synd att vi inte hade ett mer kravlöst samhälle, så mer tid kunde gå till det dom verkligen betyder något, särskilt sånna där underbara fluffisar ^^

2008-02-05 @ 18:47:27
URL: http://eenough.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Naaw, gud vilken blick. Den dagen jag kommer köpa hund kommer den vara tjockast i Sverige - jag kan inte motstå hundögon :D

2008-02-05 @ 18:48:16
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Carro

Herre min ge vad söt ! :) Min hund är likadan, en mästare på att tigga och det är väldans svårt att motstå hans ögon ! :p Fikat såg väldans gott ut så jag kan förstå den där blicken ;D

2008-02-05 @ 22:11:37
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: Elisabet

Vad söt, jag hade aldrig kunnat motstå den blicken, minst halva semlan hade det blivit för vovven!

2008-02-06 @ 14:39:42
URL: http://stenvreten.blogg.se
Postat av: Helena J

Sötaste voffsen i stan!! :-DDD

2008-02-06 @ 18:46:00
Postat av: Anna svarar

Tack Helena! /Voff från Nikki

2008-02-06 @ 19:21:19
URL: http://skaninginorrland.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback