N to the Y

Det blir New York. Det finns inget annat alternativ (åtminstone för mig) helt enkelt. Såhär: det finns en miljon ställen som hade varit superspännande att åka till, men har man inte hur mycket pengar och tid som helst så är ju faktumet det att man måste välja ett ställe..och då blir det N.Y. Så då var det bestämt, och jag tror att det blir helt fantastiskt!

image2327

Bild: från A´s vän Jonasius

Kommentarer
Postat av: Anna

åå ska du dit? gud vad roligt för dig, jag är också sugen på en massa resor som USA, Australien, latinamerika, thailand, hawaii, sen vill jag tillbaka till italien som är så fint och grekland.. usch måste ha pengar bara

Samma här, synd att hon inte årkade längre, jag vet hur vilsen hon måste känt sig och man hittar inte ut. Önskar bara hon var lite starkare så hon kunnat stå som en vinnare idag som jag gjorde :(

Men det gör jag redan :)
TYP, jag har rätt värdelösa betyg, så jag pluggar upp dom på komvux OCH jobbar samtidigt är det planerat, jag pluggar så pass att csn inte är gilltigt. Men sen vet jag inte längre vad jag vill rikta in mig på och om högskolan är något jag klarar av. Det har gått trögt i skolan för mig, MEN när jag brinner för något då har jag alltid lyckats mer än bäst på saker. Sen finns det ju snabbkurser man kan gå och där vet jag inte heller om man har pengar till det. Mycket av mitt intresse som är också mycket områden där man måste synas mycket för att komma någonstans.
OM jag vara visste VAD jag skulle välja bland allt som yrke och vad jag ska spara som enbart intressen hade det varit simpelt, lättare för mig att ge järnet när jag vet. Nu var jag inne på att jobba som tatuerare och starta eget, men det krävs mycket jobb på tecknadet och mod att våga. jag har varit inne på sjukhus, kriminallitet, polis, socionom, vetrinär eller djur i allmänhet, men jag vet inte...mycket är hårdt arbete och jag har räknat på mina betyg vilket innebär att jag måste plugga upp i stort sätt 90 % av betygen !!!! det är sjukt hårt arbete och man vet inte enns om man får jobb efter allt slit inom det. Jag vet att jag kan då jag fått höga betyg på det det senaste, men det gäller att årka och att det finns nått som man kan vinna på det också...

Postat av: Carro

Bra beslut ! =D Jag skulle också vilja åka till New York , det vore så sjukt roligt .. Jag är säker på att ni kommer ha kalas skojj !

2008-02-09 @ 22:49:01
URL: http://acmd.blogg.se
Postat av: teddy

Vi har haft det jätte skoj :) Vilken show! jasså - det blev N. Y i af, det blir säkert jätte roligt för er att åka dit. Har du släkt där eller? När bär det av i så fall? Hur länge?

kramis

2008-02-09 @ 22:54:59
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Pernilla

Utmärkt val tycker jag :)

Nä, jag håller med - det är jättetråkigt med delfinalerna. Jag ser dem alltid, men följer dem bara halvt om halvt - står mest på i bakgrunden. Ikväll blev dock hela den äldre generationen uppslukade av Christer Sjögren. Suck! Jag gillar schlager, det är kul - men det var bättre under tiden där Dansa i neon och Främling var schlager istället för som nu - E-type och The Poodles - vad är ens det för kombination? Lika illa som...senap på popcorn.

Hoppas din lördag har varit bra! Kram och godnatt!

2008-02-09 @ 23:54:38
URL: http://pernillah.tjejsajten.se
Postat av: Jenni

Det var ett bra beslut!

2008-02-09 @ 23:59:09
URL: http://missjenni.blogg.se
Postat av: Marie

Det tror jag blir helt underbart oxå ;D När åker ni? Och hur har man råd med det som student!? ^^

2008-02-10 @ 13:03:07
URL: http://marieguld.blogg.se
Postat av: Tessan

Klart att det blir fantastiskt! Så underbart!
Tror min nästa resa får bli åt det hållet med, men ska bara vinna på triss först haha

2008-02-11 @ 18:48:23
URL: http://misstessan.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback