Lugnt tempo

Känner mig fortfarande krasslig så jag är hemma idag, lyssnar på musik, dricker varm dryck av olika slag och mest tar det lugnt. Plugga inför nästa seminarium måste jag också. Tänk så skönt det var när man var yngre, vart man då sjuk så kunde man stänga av allt och bara vara hemma med tidningar, filmer och bli uppassad av föräldrarna. Nu ska man ta igen för missade skoltimmar/förlora pengar från jobbet, man ska ut med hunden i vilket fall och mat måste man få i sig.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Usch, ja, tiden som barn var överlägset bättre i många avseenden. I andra inte. Men det är väl en del av livet antar jag?

Postat av: Sanna

Ja, själv försökte jag få tillbaka tiden som barn vid min förra förkyldning. Åkte hem till mor och la mig i soffan, och förväntade mig den gamla kurerna som avslagen cola, frukt, godis och tecknad film, men istället kom hon med nån jävla häxblandning på sprit, nyponte, honung och mjölk. Så fruktansvärt äckligt. Jag fick lära mig den hårda vägen att barndomen är över, så nu håller jag mig hemma vid sjukdom...

2008-12-05 @ 13:20:13
URL: http://fridasusannaj.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback