Update

Nu har vi fått känna på två dagars bloggabstinens, och det är ju knappast så att jag använt tiden till något vettigare utan istället har jag suttit och fjantat på facebook som substitut. Nu verkar det i alla fall fungera här och det är hög tid för en liten uppdatering..

I lördags var alltså Sara och Per här på middag, och det var väldigt trevligt. Efter middagen spelade vi Schlagerspelet och jag trodde skulle vara en lätt match, men icket.. Sara utklassade oss alla!

image2579

I söndags blev det Ica-pizza och två filmer, Borat och Lions for lambs. Den förstnämnda hade jag kunnat se en gång om dagen och ändå garva lika mycket..den är ju så fruktansvärt utflippad och ROLIG. Den andra däremot var sådär.. blev inte riktigt klok på den.

Och så blev det måndag och kursstart, varpå jag ägnade halva dagen åt att försöka få tag på en bok vi har till ett seminarium på fredag.. efter ett antal svordomar fick jag tag på en kopia. Vi var också på stan där jag inhandlade dessa underbara kuddar, varav en gömmer sig bakom vit fluffig hund (halva priset på Hemtex)

image2580

Hoppas allt är bra med er, nu ska jag sätta igång med iordninggörande av mig själv och möta Lina för lunch!


Kommentarer
Postat av: teddy

Tack tack tjejen. Skönt att man är tillbaka i bloggvärlden på nytt. Hoppas din dag blir bra.

kramisar

Postat av: Aleya

Vilken fin kudde, det är så fint med körsbärsblommor!

2008-04-01 @ 13:25:10
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: hannahsthlm

Härliga bilder:) Ha en fin eftermiddag!

2008-04-01 @ 14:40:07
URL: http://hannahsthlm.blogg.se
Postat av: Sanna

Hunnit med mycket du! Man blev lite frustrerad då det inte gick att logga in. Annars kan man lätt göra ett uppehåll på ett par dagar, men nu när det liksom blev förbjudet så kliade det i fingrarna bra nog! Måste också bara tillägga att eran lördagsmiddag inte såg helt fel ut! Sköt om dig

2008-04-01 @ 15:07:05
URL: http://fridasusannaj.blogg.se
Postat av: Anna

Visst var det jobbigt att blogg var nedstängd!

2008-04-01 @ 15:47:23
URL: http://annagranstrom.webblogg.se
Postat av: evelina

haha jag har goolgat massa istället, om tatueringar, hundar... ja man kan ju lätt hålla sig sysselsatt vid datorn ändå =)

ser ut som ni har haft en bra helg!
fina kuddar med förresten!

kram

2008-04-01 @ 16:23:07
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback