Tisdag

Nu mår jag lite bättre efter att ha sovit någon timme. Kände mig helkonstig innan. Sov lite för lite, åt i princip inget på flera timmar, var på skolan - drack bara kaffe och så Cola på det, sen blev jag helt snurrig. Så om inte någon stoppat knark i min dricka så var det helt enkelt en överdos av kaffe. Har ni haft några jobbiga kaffeupplevelser?

image2598

Direkt från skolan, fast ett par timmar senare..




Kommentarer
Postat av: Pernilla

Usch, så har jag också blivit ibland om jag har druckit mycket kaffe i jämförelse med vad jag har ätit - kan bli helt skakig och yr. Ja, nästan känna mig svag i hela kroppen. Himla märkligt!

Haha, nu blir du allt nyfiken va!? Det var en kompis som sov i sängen... av manligt kön förvisso..man kan väl kalla honom mitt lite allt i allo, så får man tolka det som man vill ;)

Postat av: Louise

Ja, visst är det så! Han är ju gammal.. Men doktorn sa att han har misnt 4-5 år kvar! För han är i god kondition annars :) Så det var skönt att höra!

Jajjemen! Jag trivs jättebra! :)

2008-04-08 @ 18:45:36
URL: http://rosaochfluff.blogg.se/
Postat av: Ellen

Haha! Jag behöver ju en man och det snabbt! :)

Nu funkar sidan igen. Den var nog bara under något slags underhåll igår. Jag tänkte mig bamboo örhängen, är lite efter med det. Men visst är de snygga?

Fin blogg du har!!! :D

2008-04-08 @ 18:54:27
URL: http://ellenossowicki.blogg.se
Postat av: Slajnus

Jag fick ofta konstiga kaffeupplevelser... man kunde nästintill känna sig svimfärdig... tur att du mår bättre nu!

2008-04-08 @ 19:39:49
URL: http://slajna.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback