Kvällning

Haha. A kom hem (so far so good) och tar lyriskt fram en dikt om motivation och rabblar upp olika snitsiga kommentarer om hälsoinspiration och dylikt. Jag undrar om det verkligen är en jobbkonferens han varit på och inte någon form av sektmöte? På Arlanda har han i alla fall varit, för hem kom han med en söt liten Arlanda-påse med en Dior-handcreme i. Visst är det alltid lika kul med överraskningspresenter!?

image2635


Vi är båda så trötta ikväll så vi åkte en vända till Frasses där vi åt middag.. och även då årets första mjukisglass! Och så kom den snälla grannen över med ännu mer glass sen, jag kommer förvandlas till en vaniljpuck inatt.

image2634
Ja, lunchen fick vara med på ett hörn också.. godaste på länge!

Kommentarer
Postat av: evelina

mmmmmmm! mmmmm! vad gott! =)

njae vet inte, vi vet väl bara att vi vill ha en hund som lyder haha... som kan det vanliga, sitt, ligg, stanna... ja du vet. Får väl bli nån valpkurs i början med =) har ni gått på mkt sånt?

kram

Postat av: Aleya

Åh vad gott med Frasses! Där åt vi jämt Stripsmenyer förr men så tog de bort det i Luleå och här söderut finns det inget Frasses heller.

2008-04-16 @ 21:55:53
URL: http://aleya.webblogg.se
Postat av: Katja

åh vad trevligt! Presenter är alltid bra! Jag brukar mest få godis vilket inte alltid är lika uppskattad, man vill ju bli lite fit till sommaren eller? :P

2008-04-16 @ 21:57:34
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback