Hund till salu, billigt!

Den vidriga stanken förföljer mig. Den sitter som kvar i näsan trots att jag slängt ut det stinkande kopplet på balkongen. Vilken pärs..huga! Okej, men nog om det. En styck gammal tenta är besvarad men jag kommer dock inte ihåg så mycket av vad jag skrivit. Har också roat mig med att äta lunch och dricka mitt goda gröna aprikospersikoté. Nästa paus blir det kakbak och bläddrande i den nya Vecko Revyn. Lite kul måste man få ha. Har försökt få hit sällskap men alla är så himla upptagna idag. Ja jag hade kanske i första hand inte suttit och varit pluggsällskap en solig lördag om jag hade fått välja heller.

image2641


Kommentarer
Postat av: Marie

grönt aprikosté.. gud vad gott det lät

Postat av: Pernilla

Stackars dig - hoppas Nikki blev ren iaf..du också :)

Det här med internetshoppar - jag förstår inte heller. Men samtidigt shoppar folket mer idag så om man tänker efter är det kanske inte så konstigt trots allt :)

Kram!

2008-04-19 @ 18:20:04
URL: http://pernillah.devote.se
Postat av: Sandie

HAHAHAHA du lyckas ju underhålla dig lite själv iaf =)

2008-04-19 @ 18:21:20
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: Marie

Haha.. Jaha.. ja persikoteét har jag ju redan varit avundsjuk på. :) Min nästa tenta är i byggteknik! :D

2008-04-19 @ 19:36:35
URL: http://marieguld.blogg.se
Postat av: teddy

ush jag vet inte heller varför de rullar sig så där. Ju äckligare desto bättre. Nemo kan också stinka apa. När han var valp brukade han bajsa och käka det. Äter Niiki också skit?
Tur att saliven bytts ut så ofta. jag läste någonstans att den byts ut 20 ggr per timme eller så var det 20 ggr var 20 sekund :) Skönt det!

Äckliga men söta. Visst?

kramis

2008-04-19 @ 20:05:25
URL: http://caitlin.blogg.se
Postat av: Caroline

Du är för härlig när du skriver. Bra med pluggpauser, det måste man ha. Tyvärr brukar det bli endast pauser för min del och inget pluggande
:-)

2008-04-20 @ 14:12:06
URL: http://RENT.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback