Dan före dan

Imorgon är det tentadag, jag ska upp klockan ungefär halv åtta och såklart längtar jag OERHÖRT efter detta. Men åhh vad skönt om jag fixar den och kan gå vidare med livet. Ja, jag SKA fixa den helt enkelt!

Efter pluggdejten hos Angelica vart A och jag på (den enda) thairestaurangen här i Umeå. Var så otroligt hungrig och så var det säkert en miljon människor där, så vi väntade och väntade, tillslut kom maten och var lika god som vanligt. Jag fattar inte att dom inte hyr värsta stället i stan och gör big business av det hela.

Mina aktiviteter på le pluggdejt:
image2665

..Imorgon ska vi även på badtunneparty vilket betyder att jag nyligen har dragit fram sommarklädeslådan och hittat mina bikinis som jag inte använt på evigheter. Valet står nu mellan svart eller blommig.

Kommentarer
Postat av: emsan

Blommig! :)

Postat av: Marie

ska hålla tummarna stenhårt!! :)

2008-04-26 @ 00:38:22
URL: http://marieguld.blogg.se
Postat av: katta

Lycka till idag :D Kommer gå kanonbra ska du allt se! Vad kul att få vara med er innan bloggträffen, ser jag fram emot :)

2008-04-26 @ 07:05:13
URL: http://kattaskrypin.blogspot.com
Postat av: Louise

Blommig så klart! :)

2008-04-26 @ 08:27:37
URL: http://rosaochfluff.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Blommigt ska det vara - helt klart :)

Ja, jag fick rätt på lönen så den kommer in på måndag. Så trist när man jobbar och sliter och sedan blir det bara problem. Men, men - huvudsaken är att pengarna kommer in :)

2008-04-26 @ 10:02:26
URL: http://pernillah.devote.se
Postat av: Sanna

Du har övertalat mig, kära vän, det blir en puck nästa gång. Nu är det bara för oss båda att hålla tummarna för att den faller mig i smaken!

Nja, om det blir något vindrickande i helgen är väldigt osäkert. Eken har sin lillebror hemma, så jag har några planer på att fly fältet faktiskt, men mitt huvudsakliga mål är att hitta en ny sovplats för kvällen med tanke på att den lille brodern först vaknade vid fyra och ville gå upp, sen vid fem, sen vid sex o.s.v. Oss emellan ville jag strypa honom, men det skulle bli så konstig stämning mellan Eken och mig då, så jag avstod... Hoppas du haft en bättre morgon!

2008-04-26 @ 10:15:53
URL: http://fridasusannaj.blogg.se
Postat av: Caroline

Jag tycker du ska satsa på den blommiga! Det är fint! Lycka till på tentan imon eller är det kanske idag. Jag hoppas att det har gått bra i så fall.

Kram!

2008-04-26 @ 12:19:17
URL: http://RENT.blogg.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback