Torsdag

Idag har jag unnat mig lite goodies. Filmen (Freedom Writers) kändes tyvärr så otroligt klyschig att det blev jobbigt.. Halvkollade mig genom den.

Min visdomstand har börjat envisas igen, den ligger där under och trycker och vill aldrig komma ut. Föreslå inte ens att jag ska gå till tandläkaren och få den utdragen, det gör jag inte förrens den dagen jag håller på att svimma av smärta.

Men nu ska jag vara glad, för imorgon är det helg och mini-semester. Weeha!

image1415

Kommentarer
Postat av: <3 A L E X A N D R A

ja, och framförallt jätte skön!
köpt på gina tricot, 150 kr!!!!! riktigt kap.

Postat av: Jen

Oj måste titta på papprena. Kommer aldrig i håg hans. Vi hade en till förrut men hon vart så jobbig. (hon kissade inne hela tiden) Hon var sköldpadda. Jätte fin. Saknar henne så men hon har det bra där hon är nu. Måste sätta ut lite bilder på han i bloggen. Älskar deras päls men i bland kommer det med saker ut i pälsen som ska stanna kvar i lådan :) Får din också så?

2007-09-27 @ 23:32:45
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Sandie

hahaha också rädd för tandlkäkaren? =)

2007-09-28 @ 06:34:47
URL: http://chipset.webblogg.se
Postat av: contaqt

haha.. så speciellt e väl inte pizza hut.. eller jo.. det e det.. men pizza hut e bäst i usa.. där man kan få "meatlevers-pizza".. med bacon, malet kött, skinka och salami.. tillsammans med lite tomat och ost.. mums.. men ni har väl shysst mat i umeå? palt å surströmming.. eller vad äter man där uppe? ;) hehehe

2007-09-28 @ 09:36:22
URL: http://contaqt.blogg.se
Postat av: Evelina

nej då, du kan ju inte gå till tandläkaren förrutom om den växer fel eller inte får plats. jag har 2 uppe o en på gång o visst gör det ont när de trycker upp sig, men det är bara att stå ut. Man förstår ju varför bebisar är gnälliga när de får tänder =)

2007-09-28 @ 09:51:40
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: sofia

Freedom Writers har jag också sett och visst var den lite klysig allt!

2007-09-28 @ 09:58:24
URL: http://millstone.bloggspace.se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback